Online alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz ?

kahter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
31
0
0
İstanbul
hanımlar, internet üzeri alışveriş yapmak avantajları açısından gerçekten kolayıma geliyor. Sizde durum nedir ayak uydurabıldınızmı ? Avantaj ve dezavantajları var tabıkı ama avantajları daha fazla... sizdede bu durumlar varmı ?

üç farklı siteden üç farklı ürün bi siteden kitap seti aldım bi siteden arkadaşıma ayakkabı bi siteden erkek arkadaşıma saat ve kendime çamaşır.ama dört eetti dimi pardon :D

ahahaha :))))) çok iyi çok sevındım.. yazıyı okudunmu gerçekten avantajları tıpkı bahsedıldıgı gıbı dımı

dez avantaj deildir ya ama kullanmayı bilmek lazım heryerden alışveriş yapılmaz.mesela ben bu bahsettiğim alışverişi iş yerindeyken yaptım.hem arkadaşım dogum gunu hediyesi hem erkek arkadaıma hediye hemde kendime :D sadece yarım saatimi aldı çokda eğlenceli :D

dez avantaj deildir ya ama kullanmayı bilmek lazım heryerden alışveriş yapılmaz.mesela ben bu bahsettiğim alışverişi iş yerindeyken yaptım.hem arkadaşım dogum gunu hediyesi hem erkek arkadaıma hediye hemde kendime :D sadece yarım saatimi aldı çokda eğlenceli :D

:D çok ıyıııı cok sevındım hepsını halletmene

bende önceleri çok direndim, online alışveriş yapmamak için, bir türlü güvenemiyordum ama
ilçede yaşadığım için alışveriş yapma imkanım olmadığından mecburiyetten online alışveriş yapmaya başladım,
nerdeyse bütün sitelere üyeyim, başlayıncada bırakamıyorsun,alışkanlık oldu:))
şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım,gelen ürünlerden memnun kaldım,
sadece diyelim ki bir siteden 4 ürün aldım, hepsi aynı anda gelmiyor,
farklı paketlerde,farklı günlerde geliyor,bu hoşuma gitmiyor.

Guvenilir siteden aliyorsan pisman olcgn hic bi sey olmuyor yapiorum netten alis veris ve cok memnunum

Kızlar yeni bir e-ticaret sitesi açılmış çok beğendim çok kaliteli hizmet veriyorlar. Deniz akdağ ve karaca gibi çok başarılı markalar var hepinize öneririm gerçekten kaliteliler ve ucuzlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back