Çünkü az çok özellikle sevgililik evresindeyken sevgiliniz bir kızın fotoğrafını beğenmiştir :/
Kızlar bu ara çevremde çok aldatılan arkadaşım oldu. Hem evlisi hem sevgilisi.. Nişan arefesinde her şeyi bitiren mi ararsınız lisedeki sevgilisiyle 7 yıllık ilişkisini bitirip evlenen mi.. Hepsi de internette buldu bu kişileri. Ben de akademisyenim, dedim bu konuyu bir araştırayım. Size sormıycam da kime sorucam? Düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Bu yüzden size iki soruluk bir anket oluşturdum. Cevaplarsanız çok sevinirim :)
Ayrıca deneyimlerimizi paylaşıp dertleşebiliriz diye düşünüyorum. Çünkü az çok özellikle sevgililik evresindeyken sevgiliniz bir kızın fotoğrafını beğenmiştir :/
Size sormıycam da kime sorucam?
Ne saçma anket bu yaKızlar bu ara çevremde çok aldatılan arkadaşım oldu. Hem evlisi hem sevgilisi.. Nişan arefesinde her şeyi bitiren mi ararsınız lisedeki sevgilisiyle 7 yıllık ilişkisini bitirip evlenen mi.. Hepsi de internette buldu bu kişileri. Ben de akademisyenim, dedim bu konuyu bir araştırayım. Size sormıycam da kime sorucam? Düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Bu yüzden size iki soruluk bir anket oluşturdum. Cevaplarsanız çok sevinirim :)
Ayrıca deneyimlerimizi paylaşıp dertleşebiliriz diye düşünüyorum. Çünkü az çok özellikle sevgililik evresindeyken sevgiliniz bir kızın fotoğrafını beğenmiştir :/
Yazilan seyi bende elestirdim ama su da ayni uslup burada bu platformu kullanan bir cok akademisyen var. Sizce soyleminiz hos mu?etrafına sorsan ? Aldatan akademisyen bir sürü arkadaşın vardır.
Oradan baktığınızda buradaki üyeler aldatan tipler olarak mı geldi gözünüze.
terbiyesiz varlık !
K Kazen abi sanırım dediğin gibi terbiyesiz bundan kaç yıl önce yine sorumun cevabını gogle amcaya yazarken beni kk yönlendirmişti tabi ben bilmiyordum ozaman üye olunduğunu ordan çıkıp aşağıdaki cevaplara bakayım dedim ismi lazım değil başka bir site ve kendini bilmez terbiyesizin biride atıp tutmuştu burdakiler hakkında ama dediğim gibi bilmiyordum taki üye olup burda harika insanlar tanıyana kadar demem o ki hayatta bazen parazitler olur onları yok etmekte ayrı bir güzel oluyor sizin elinizdenetrafına sorsan ? Aldatan akademisyen bir sürü arkadaşın vardır.
Oradan baktığınızda buradaki üyeler aldatan tipler olarak mı geldi gözünüze.
terbiyesiz varlık !
Yazilan seyi bende elestirdim ama su da ayni uslup burada bu platformu kullanan bir cok akademisyen var. Sizce soyleminiz hos mu?