• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Önleri uzun omuzlara değen, arkaya doğru kısalan küt saç...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Kızlar saçlarım cok uzun belimi geçti.. ama sıkıldım gibi.. hani önleri omuzlara değen uzun arkaya doğru kısalan küt saçlar varya oyle yaptırmak istiyorum... victoria Bekım modeli.. yuvarlak yüzlüyüm, ağzım burnum kucuktur.. hafif çekık gozluyum..
yuzum mınyon, ama fızıgım pek mınyon sayılmaz
:1:
kucukken kut saç cok yakısırdı ama sımdı bılemedım, gerci bebeklık yuzumu koruyorum cok da degısmedım ama burda bırının yorumunu gordum yuvarlak yuzluler kısa sactan uzak dursun dıye.. sızce yakısmazmı ? yuzu yuvarlak olup küt sac kullanan varmı ?

Son düzenleme:
yuvarlak yüzlüleri kısa saç daha toplu gösteriyo ama sizin dediğiniz model de önlere doğru uzadığından yüzü uzun gösteriyo. yapılabilir yani

bılmıyorum ya o kadar uzunken birden kısaltmak da cesaret isi :44:

Benim öyleydi 2 sene önce saçım. Eğer şekil vermekte zorlanıyorsan o model bakım istiyor canım. Mesela benim dalgalı yatınca değişik bir şey oluyor. Ben de hep düzleştirdim. Şu an Allahıma şükür kurtuldum uzadı saçlarım.
Ayrıca bence de uzun gösteriyo.

Bende saçlarım belimdeyken bob modeli yaptırdım ama Victoria Beackham kadar kısaltmadım
Memnunum,yıllarca uzun saçları nasıl kullanmışım diyorum
Bu arada benimde yüzüm yuvarlak

benim de belimdeydi 2 gün önce dediğin tarza yakın kestirdim ama arkalar çok kısa değil
yalnız benim saçlarım düz ama küçükken küt kullanırdım hep ve uçları içe kıvrılırdı sanki fönlü gibi herkes fön mü çektirdin derdi
inşallah yine öyle olur diye kestirdim ve hala öyle olduğunu gördüm ve çok memnunum
saçların düzse kestir ama çok hacimsiz durursa kötü durur bence hafif havalı olmalı ama dalgalı da olmamalı saç
bu arada benim de yüzüm yuvarlak pek de zayıf minyon sayılmam :D ama ben yakıştırdım kendime

Back