slm kızlar :) uzun yıllardır saç dökülmesi problemi yaşıyorum ve ne yaparsam yapıyımm dökülmesini önleyemedim ne sampuanlar denedim ne yağlar sürdüm ama nafile aksine daha çok döktü gecen sene evlendim ve sonrasında saçlarım iyice dökülmeye başladı. resmen araları açıldı ve kelleşmeye başladım sabahları kalkıyorum hani saçlarım bi güzel gözüksün istiyorum yatağın hemen karşısında ayna var aynaya bi bakıyorum saçımdan çok nerdeyse derim gözükcek, eşimden utanıyorum iyice takıntı oldu bende evin içinde saç topluyorum sürekli psikolojim bozuldu desem abartmış olmam inanın... saçların bide böyle dolaşması yok mu banyodan sonra taramak ölüm resmen diplerinden başlıyor dolaşmaya
dökülmesini önleyemiyorum en azından dolaşması için bi çözüm yolu buluyum diye gezinirken burada forumda birisi çörek otu yağının dökülmeye iyi geldiğini yazmış iki seferdir uyguluyorum ve sanki işe yarayacak gibi..
benim gibi sıkıntısı olanlar için bu sevincimle hemen bi paylaşıyım istedim
aranızda deneyen ve faydasını gören var mı ?? yoksa ben boşuna mı ümitleniyorum :/
dökülmesini önleyemiyorum en azından dolaşması için bi çözüm yolu buluyum diye gezinirken burada forumda birisi çörek otu yağının dökülmeye iyi geldiğini yazmış iki seferdir uyguluyorum ve sanki işe yarayacak gibi..
benim gibi sıkıntısı olanlar için bu sevincimle hemen bi paylaşıyım istedim
aranızda deneyen ve faydasını gören var mı ?? yoksa ben boşuna mı ümitleniyorum :/