onları gördüm

Burdanda sunu anlıyoruz ki bir erkeğin unutamıyacagı bir kadın olmak için süse görünüşe ihtiyacı yokmuş.işde gerçek aşk budur

inanamıyorum. ne kadar ayıp etmiş size birde dalga geçmiş

mesaf feci yalnız. utandım inaıın okuurken

vallahi sizi tebrik ediyorum. bu devirde 44-46 bedenle koca bulmak atomu parçalamaktan zordur.

bu saygısızlığı üzerine ben üslubumu bozmadan yeri değil diye cevap verdim ama bu şahıs uzatarak dalga geçmeye devam etti. sonunda siteden uzaklaştırma alan ben oldum :=)

işin komik yanına bakın ki şimdi de başka bir kızla dalga geçmek için bu konuyu açmış. kendisini de boyum 1.60 kilom 51 diye övmüş ( artık nasıl bir övünç kaynağıysa ) kendisi fiziksel özelliklerle kafayı bozmuş, varsa yoksa işi gücü milletin fiziği saçı başı. gerçekten içler acısı :)

Seni unun.icin terk ettigini dusunuyorsan sacma bence ,zaman.gecirmek icin birliktedir.bosluguna gelmistr o kizi goturmek icin ugrasiyordur senden dedgi sebeptem ayrilmiatir o.kiz icin degil
kızgüzel değil ya, sadece götürülmek için çıkılır. Allahım hem cinslerimin bu düşüncelerini okudukça şoke oluyorum

vallahi sizi tebrik ediyorum. bu devirde 44-46 bedenle koca bulmak atomu parçalamaktan zordur.
Ve hala konu sahibini savunup ay ne yaptınız kadina kk üyeleri ne ka kötü niyetli bla bla diye yorum yapıyor insanlar.bir üyenin konusuna girip onu aşağılamak bu konuyu açana zevk veriyor kadın baskalarinin tipleri ile dalga gelmekten besleniyor ya ve bu insan çocuk yetiştiren bir öğretmen.

erkekler bile kendinden sonra gelenle kıyaslıyorlar kendilerini "benden yakışıklı mı " sorusunu kaç kere duyduğumu tahmin bile edelmezsiniz. kimse dört dörtlük değil elbette ama erkekler bazen kendini öyle bir pazarlıyor ki sanırsın onlar biskolata erkeği bizler ise patates. bizden sonra gelecek kişiye hayalimizde inanılmaz yerlere koyuyoruz. sokakta gördüğümüz kadınları ona yakıştırıyoruz. tamda sevgilimin hayalindeki kız diye. halbuki kendi hayalimizdeki kız bilmiyoruz.

falcılık yapmamak lazım hanımlar kimin ne isteğiğini ne aradığını bilemeyiz.

kadesa o yorumu okudum okurken utandım. feci birşey.

Adamın niye terkettigi belli oldu. Ben de böyle kibirli biriyle yapamazdim herhalde. Kadın sirf ego valla.

ben bu kadının gerçekten meslektaşım olduğuna inanmak istemiyorum. eğer öyleyse cidden onun yetiştirdiği öğrencilere üzülürüm.

Kilosu, sivilcesi ve kişiliği de size göre daha ağır basıyormuş demek ki. Kusura bakmayın haddimi aşıyorum belki, ama bu kadar da aşağılanmaz bir insan. Tabı ki eski sevgilinizin yeni sevgilisi gözünüze sevimli görünecek değil, abes olur zaten. Ama sırf görüntüsü size hitap etmiyor diye de bukadar ileri gidilmez. Eski Sevgiliniz memnun demek ki, size tercih etmiş.

Kalbi çok güzel bir insan mı? Ne demezsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…