onları gördüm

e madem öyle senin bu adamla işin ne o seni terk etmese hala onunlaydın söz nişan atma umrunda değildi

benim ruhumun kötü olduğuna karar verdin yani,işte kadının en yakın dost yine kadın (!)

o kız için yazdıklarından sonra şu yorum çok hoş oldu

adamı bu kadar kötüleyip kötüleyip hala neyin yası bu, madem o kadar kötü ahlaksız biri ee derdin ne

burda 100 sayfa adama söver sonra barıştık dersin burdaki kadınlar bişey diyince de kadın kadının kurdu olur, boş konuşmaya gerek yok bugün barışalım dese gidersin bu herkese bakan bilmem kaç kere nişan söz atan seni şişman bulan o adama

iyide aldatma yok ki adam aklımda başkası var diyip ayrılmış zaten

Olay kadın haklarına kadar dayanmış :) bir kadının başka bir kadına yaptığı asagilamalar nasıl da normal bulunmuş.ters düşünenler de nelerle itham edilmiş.

Bence buz Boz bulanık sivilceli sisko ve kimsenin beğenmediği hatunlar a daha vurmayın artık, tamam öldük

Vay be konu sahibinin tavrını yanlış bulduk diye ne cirkinligimiz kalmış ne elit olusumuz ne de saldirganligimiz

insan doğası olayına gelirsek.zaten insanın doğasında bütün boktan şeyler var. ama o zaman hiç bi konuya yorum yazamayız ki. aç gözlü gelinler,bencil kaynanalar,şiddet hepiciği insanın bizzat doğası.. sadece eski sevgilinin sevgilisine özel bi doğa varsa bilemicem.
bi şekilde hepimiz o ahlak adında kontrol mekanizmasını geliştiriyoruz.ve evet hepimiz bunları yapıyoruz.ama bu bunların doğru olduğunu göstermiyor.eğlenceli olabilir tabi.bu alenen birinin fiziksel özelliklerini dile dolayıp korkunç bir üslupla yapılınca tepki alınmasına şaşırılması da beni şaşırtıyor.bi kere bu adam çok mendebur. bu kızın aklının onda kalmasına da gıcık oldum.ona böyle dese kızmazdım.

amaan neyse. birilerinin de yeni,eski sevgilisi oldum ve olucam.arkamdan koca götlü,hayalet gibi falan diye konuşmasınlar bunu yayalım.meşrulaştırmayalım. pis bişi.

Sizi hic tanımıyorum.Ama konularınizı biliyorum kismen.Kendi kendinizi bir boşluğa atmişsiniz resmen.Adam cok sorunlu ama bu sorunlu adama bu kadar tutunup hala secimlerini bu kadar taktıgınız icin sizde de sorunlar cok sanirim.Içinizde bir boşluk var o adamla dolduruyorsunuz.Bence kendinize yönelin.Siz boyle birine neden hala prim verdiginizi cozmediginiz surece bu labirette dolasacaksiniz.Bu adam gitse başka bir sorunlu ilişki ile yine geleceksiniz.Kendinize yönelin lutfen.Tek kacamadigimiz,kurtulamadıgımiz kişi kendimiziz..Kisiler,olaylar geçici.Umarım başarırsınız.

En son gece bırakmıştım konuyu...sabah su saatlerde hala yazılıyor..ve dahada yazılaca eminm.Konu sahibi terkedilmenn verdiği kizginlikla bi konu açmış..dogruya doğru canı yanan herkisi kıyas yapar normal..Fazla irrite olmaya lüzum yok,öfke anında yazılmış şeyler..

Yalnız konu sahibi kendini bu adam için fazla paralamissn..Hırs,kin,öfke,alay...duygu karmaşasında oldugun belliydi dün..Ogretmensn ve de sırf aşık oldum demissn..Bile bile böyle bi karaktersiz biriyle terk edilmeseydin devam edecek olman ,söz konusu herifin yakisikliligyla fazlaca ilgilenip kendini kaptrmis olmandr.Değer yargılarını değiştirmezsn çok daha bu duygulara kapılırsın..Kendine özeleştiri yap derim..Sen bile bile lades demissn..Simdide aşırı nefret kusuyorsun..

Senin durumunda bunları düşünmen doğal. Tercih edildiğin kadınla kendini kıyaslıyorsun çünkü aklımda başka biri var diye gitti. Kişiliğini bilmediğin için de elinde bulunan tek argümanla kendince yorum yapıyorsun yani dış görünüşüyle. Hatan şurada aşk, sevgi dış görünüşe bağlı olmadan da oluşur. Kişinin beklentilerine göre değişir bu.Ortak noktaları çoktur belki, iyi bir mesleği bolca parası vardır ya da melek gibi çok iyidir bilemezsin. Kendini başkasıyla kıyaslama boşver.

Eeeee böyle biri olduğunu bildiğine göre her an terkedilebileceğini de bilmen gerekiyordu...

Bahsettiğin gibi öylesine ilişki yaşayacak olsa, gider güzel bir kız bulurdu. Ayrılır veya ayrılmaz, bilemem ama sonuçta o kızda birşey bulmuş ki, sana göre o kadar çirkin olduğu halde onunla bitkiye olmaya başlamış...

bir insana denyo diyebilmek fazlasıyla Hümanist bir yaklaşım,imi binim kalbim timiz diye dalga geçmek ise paha biçilemez

Konu sahibi kusura bakma ama sende de obsesiflik var, ilişkin bitmiş gitmiş, ne kadar iğrenç bir herif oldugunu biliyorsun, geçenlerde bir illşikiye başladın aşık oldum dedin ama hala eski sevgilini takip ediyorsun, evin önünde attığı turları sayıyorsun, kendine biraz değer ver bu kadar basit olma, demekki adam senden bir ışık görüyor ki bu şekilde davranıyor. Ama zannetme ki bu adamın hala sana ilggisi var , bence adam acık acık senle dalga geçiyor

demekki ruhu güzelmiş kızın. ayrıca lütfen insanları teninin rengi,vücut yapısıyla aşağılamayalım

Aldatilan kadinlarin aldatildiklari kadinlarla kiyas icerisinde olmalari pek garip degil. Yani zannediyorum bunu yapmayacak kadin azdir.
Ama umarim konu sahibi 'yanindauzunboyluyakisiklierkekbulunankisaboylucirkinkadinlarikiskananuzunboyluguzelkadingillerden' degildir.
Cunku bu mantaliteye sahip guzel kadinlarin asla mutlu oldugunu gormedim. Manen ve madden buyuk yoksunluk icindeler. Enazindan benim tanidiklarim.

katılıyorum size

nasıl yaptı bunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…