onları gördüm

ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam

e madem öyle senin bu adamla işin ne o seni terk etmese hala onunlaydın söz nişan atma umrunda değildi

benim ruhumun kötü olduğuna karar verdin yani,işte kadının en yakın dost yine kadın (!)

o kız için yazdıklarından sonra şu yorum çok hoş oldu

adamı bu kadar kötüleyip kötüleyip hala neyin yası bu, madem o kadar kötü ahlaksız biri ee derdin ne

burda 100 sayfa adama söver sonra barıştık dersin burdaki kadınlar bişey diyince de kadın kadının kurdu olur, boş konuşmaya gerek yok bugün barışalım dese gidersin bu herkese bakan bilmem kaç kere nişan söz atan seni şişman bulan o adama

Aldatilmis bir kadin olsam karsi taraftaki kadini digil boyle anlatmak gozlerini oyar saclarini yolardim bu ne yaaa herkes nerdeyse aldatani hakli cikaracak!!!! bir insanoglu hakediyor plsa bile aldatilmayi haketmez! Sevgisi bittiyse ayrilir olur biter

iyide aldatma yok ki adam aklımda başkası var diyip ayrılmış zaten

Olay kadın haklarına kadar dayanmış :) bir kadının başka bir kadına yaptığı asagilamalar nasıl da normal bulunmuş.ters düşünenler de nelerle itham edilmiş.

Bence buz Boz bulanık sivilceli sisko ve kimsenin beğenmediği hatunlar a daha vurmayın artık, tamam öldük:KK70:

Vay be konu sahibinin tavrını yanlış bulduk diye ne cirkinligimiz kalmış ne elit olusumuz ne de saldirganligimiz:KK61:

Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bozbulanıklara saygım büyük:KK50:

Söylemek istediğimiz şu ki, b.k atmak herkesin doğasında var, yanlış olsa da kötü olsa da var kardeşim. Herkes yapıyor, yapmıyorum diyen Meryem Ana'dır benim gözümde. İnsan ahlak adına doğasını bir noktaya kadar bastırabilir, ki bastırmak da çok sağlıklı bence değil.

Bazı durumlar b.k atmayı gerektirir, sevdiğim erkeğin sevgilisi de b.k atılacak 1 numaralı insandır değil mi? Dünya güzeli olsa , bu sefer de benim eğitimim daha iyi, kariyerim daha iyi der çıkarım :63: Yani sevdiğiniz ya da unutamadığınız herifin kolun taktığı kıza bakıp maşallah allah nazardan saklasın dmezsiniz, allah mesut etsin demezsiniz, nötr de kalamazsınız, karşılaştırma ya-par-sı-nız , sonra da b.k atacak yerini bulursunuz, kız güzel değilse b.k atacak noktayı bulmak çok kolay. Bunları yapmam diyen insanüstü varlık çıksın yazsın kardeşlerim.

Açıkça yazsın yazmasın , konuşsun konuşmasın herkes b.k atar kardeşim. Siz ne kadar tü kaka etik değil deseniz de, insan doğasında var işte. Biri de çıkıp bunu dürüstçe kabul etti ve yazdı diye ona aaaaaaaa sen de ne fenasın demenin bir alemi yok bence. (bence). Herkesin içinde olan, Allahın bildiği bir şeyi kullardan sakınmamış hatun yazmış işte, büyütmeyelim derim.:KK12:

insan doğası olayına gelirsek.zaten insanın doğasında bütün boktan şeyler var. ama o zaman hiç bi konuya yorum yazamayız ki. aç gözlü gelinler,bencil kaynanalar,şiddet hepiciği insanın bizzat doğası.. sadece eski sevgilinin sevgilisine özel bi doğa varsa bilemicem.
bi şekilde hepimiz o ahlak adında kontrol mekanizmasını geliştiriyoruz.ve evet hepimiz bunları yapıyoruz.ama bu bunların doğru olduğunu göstermiyor.eğlenceli olabilir tabi.bu alenen birinin fiziksel özelliklerini dile dolayıp korkunç bir üslupla yapılınca tepki alınmasına şaşırılması da beni şaşırtıyor.bi kere bu adam çok mendebur. bu kızın aklının onda kalmasına da gıcık oldum.ona böyle dese kızmazdım.

amaan neyse. birilerinin de yeni,eski sevgilisi oldum ve olucam.arkamdan koca götlü,hayalet gibi falan diye konuşmasınlar bunu yayalım.meşrulaştırmayalım. pis bişi.

Sizi hic tanımıyorum.Ama konularınizı biliyorum kismen.Kendi kendinizi bir boşluğa atmişsiniz resmen.Adam cok sorunlu ama bu sorunlu adama bu kadar tutunup hala secimlerini bu kadar taktıgınız icin sizde de sorunlar cok sanirim.Içinizde bir boşluk var o adamla dolduruyorsunuz.Bence kendinize yönelin.Siz boyle birine neden hala prim verdiginizi cozmediginiz surece bu labirette dolasacaksiniz.Bu adam gitse başka bir sorunlu ilişki ile yine geleceksiniz.Kendinize yönelin lutfen.Tek kacamadigimiz,kurtulamadıgımiz kişi kendimiziz..Kisiler,olaylar geçici.Umarım başarırsınız.

En son gece bırakmıştım konuyu...sabah su saatlerde hala yazılıyor..ve dahada yazılaca eminm.Konu sahibi terkedilmenn verdiği kizginlikla bi konu açmış..dogruya doğru canı yanan herkisi kıyas yapar normal..Fazla irrite olmaya lüzum yok,öfke anında yazılmış şeyler..

Yalnız konu sahibi kendini bu adam için fazla paralamissn..Hırs,kin,öfke,alay...duygu karmaşasında oldugun belliydi dün..Ogretmensn ve de sırf aşık oldum demissn..Bile bile böyle bi karaktersiz biriyle terk edilmeseydin devam edecek olman ,söz konusu herifin yakisikliligyla fazlaca ilgilenip kendini kaptrmis olmandr.Değer yargılarını değiştirmezsn çok daha bu duygulara kapılırsın..Kendine özeleştiri yap derim..Sen bile bile lades demissn..Simdide aşırı nefret kusuyorsun..

Senin durumunda bunları düşünmen doğal. Tercih edildiğin kadınla kendini kıyaslıyorsun çünkü aklımda başka biri var diye gitti. Kişiliğini bilmediğin için de elinde bulunan tek argümanla kendince yorum yapıyorsun yani dış görünüşüyle. Hatan şurada aşk, sevgi dış görünüşe bağlı olmadan da oluşur. Kişinin beklentilerine göre değişir bu.Ortak noktaları çoktur belki, iyi bir mesleği bolca parası vardır ya da melek gibi çok iyidir bilemezsin. Kendini başkasıyla kıyaslama boşver.

ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam

Eeeee böyle biri olduğunu bildiğine göre her an terkedilebileceğini de bilmen gerekiyordu...

Bahsettiğin gibi öylesine ilişki yaşayacak olsa, gider güzel bir kız bulurdu. Ayrılır veya ayrılmaz, bilemem ama sonuçta o kızda birşey bulmuş ki, sana göre o kadar çirkin olduğu halde onunla bitkiye olmaya başlamış...

Neden bdv nin üslubu bu kadar sert anlamıyorum,konu her seferinde konu sahibinin yerden yere vurmaya gidiyor,
insanlar dertlerini paylaşıp dertleşemeyecek mi ?

illa bir zıtlık kırıcı yorum,konuyu açtığına pişman olmayan var mı merak ediyorum.
Hiç bana yaş muhabbeti yapmayin hanfendicim, zira Hitler genç bi adam değildi ismi duyulduğunda. Ve sizin o asil kötülükten saymadiğiniz "irkçilik" fikriyle başladi her şey.

Size de kaç kere dedim, konu sahibine de.. Kimin hakkinda ne düşündüğünüz, ona güzel ya da çirkin demeniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben seçilen kelimelere bakarım. Söylemek var, söylemek var. Konu sahibi diyor "boz renkli, sivilceli"; siz diyorsunuz "zenci, kel, insan öpmeye korkar".. Sonra da "ımı binim kalbim çık temiz" diyorsunuz ikiniz de..

Geçen bi öğrencim diğerine hakaret etmek için "sus lan Suriyeli" dedi. İşte çocuklarinizla konuşun ki böyle olmasinlar. İşte ben uğraşiyorum ki, büyüyüp sizin gibi olmasinlar.. O yüzden at gözlüğûymüş, yaşmiş geçin bunlari..

Ya ben fazla hümanistim ya da her şey çok normalleşmiş.

Ha konu sahibinin denyoluğunun buralara kadar gelmiş olmasi da cidden trajikomik..
bir insana denyo diyebilmek fazlasıyla Hümanist bir yaklaşım,imi binim kalbim timiz diye dalga geçmek ise paha biçilemez

Konu sahibi kusura bakma ama sende de obsesiflik var, ilişkin bitmiş gitmiş, ne kadar iğrenç bir herif oldugunu biliyorsun, geçenlerde bir illşikiye başladın aşık oldum dedin ama hala eski sevgilini takip ediyorsun, evin önünde attığı turları sayıyorsun, kendine biraz değer ver bu kadar basit olma, demekki adam senden bir ışık görüyor ki bu şekilde davranıyor. Ama zannetme ki bu adamın hala sana ilggisi var , bence adam acık acık senle dalga geçiyor

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
demekki ruhu güzelmiş kızın. ayrıca lütfen insanları teninin rengi,vücut yapısıyla aşağılamayalım

Aldatilan kadinlarin aldatildiklari kadinlarla kiyas icerisinde olmalari pek garip degil. Yani zannediyorum bunu yapmayacak kadin azdir.
Ama umarim konu sahibi 'yanindauzunboyluyakisiklierkekbulunankisaboylucirkinkadinlarikiskananuzunboyluguzelkadingillerden' degildir.
Cunku bu mantaliteye sahip guzel kadinlarin asla mutlu oldugunu gormedim. Manen ve madden buyuk yoksunluk icindeler. Enazindan benim tanidiklarim.

Burda mesele sizin eski iliskiniz falan degil, bir kadin olarak baska bir kadini fiziksel ozellikleri nedeniyle bu kadar asagilamaniz. Sizin degiminizle boz renkli esmer, kalin bacakli ve sivilceli bir genc kiz bu yazdiklarinizi okuyunca ne hissedecek sizce? Yazarken bunu dusunmemis olmaniz bile sizin hakkinizda kendimce bir fikir sahibi olmami sagliyor zaten...

Gecen gun 3 yasindaki kizim, sivilceli bir kizi gosterip "anne bu ablanin yuzune ne olmus" dedi onda bile yerin dibine girdim, siz kalkip binlerce kadinin okudugu bir forumda (kim olursa olsun) bir kadini sivilcesi, bacagi, ten rengiyle tanimlayarak cirkin diye asagiliyorsunuz. Lutfen donup bir ozelestiri yapin...
katılıyorum size

çünkü bu arkadaş son derece kötü niyetli ve o kötü niyetini zamanımda benim konumda benim canımı acıtarak gösterdi. insanların dış görünüşüyle dalga geçmeyi çok seviyor ve zaten gördüğü kızı da yerin dibine sokmuş farkındaysanız. empati yapması gereken kişi kendisidir. ben ayna tuttum sadece.
nasıl yaptı bunu merak ettim

X