Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bozbulanıklara saygım büyük
Söylemek istediğimiz şu ki, b.k atmak herkesin doğasında var, yanlış olsa da kötü olsa da var kardeşim. Herkes yapıyor, yapmıyorum diyen Meryem Ana'dır benim gözümde. İnsan ahlak adına doğasını bir noktaya kadar bastırabilir, ki bastırmak da çok sağlıklı bence değil.
Bazı durumlar b.k atmayı gerektirir, sevdiğim erkeğin sevgilisi de b.k atılacak 1 numaralı insandır değil mi? Dünya güzeli olsa , bu sefer de benim eğitimim daha iyi, kariyerim daha iyi der çıkarım
Yani sevdiğiniz ya da unutamadığınız herifin kolun taktığı kıza bakıp maşallah allah nazardan saklasın dmezsiniz, allah mesut etsin demezsiniz, nötr de kalamazsınız, karşılaştırma ya-par-sı-nız , sonra da b.k atacak yerini bulursunuz, kız güzel değilse b.k atacak noktayı bulmak çok kolay. Bunları yapmam diyen insanüstü varlık çıksın yazsın kardeşlerim.
Açıkça yazsın yazmasın , konuşsun konuşmasın herkes b.k atar kardeşim. Siz ne kadar tü kaka etik değil deseniz de, insan doğasında var işte. Biri de çıkıp bunu dürüstçe kabul etti ve yazdı diye ona aaaaaaaa sen de ne fenasın demenin bir alemi yok bence. (bence). Herkesin içinde olan, Allahın bildiği bir şeyi kullardan sakınmamış hatun yazmış işte, büyütmeyelim derim.