onları gördüm

Bak canim kesin yasca kucuksundur benden
Kimseyi kirmak tartismak gibi bir niyetim yok gercekten.Herkes dusundugunu yazar burda ister katilin ister katilmayin .Dunyada tek bir dusunce tarzi olmaz olamazda zaten ve gunumuzde yasanan onca kotuluk,sapkinlik,katiller ve nice olaylar degilde burda bir bayanin masumca bir konu acip ugruna terkedildigi kadina cirkin denilmesimi seni rahatsiz ediyor .O zaman dunyaya at gozluguyle bakiyosun diycem.Sana bi abla tavsiyesi bebegin buyuyunce sende ona once dunyadaki asil kotuluklerden bahset biraz
Ne ben nede sanmiyorumki konu sahibinin kotu bir niyeti yok cok abarttin bence

Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bozbulanıklara saygım büyük:KK50:

Söylemek istediğimiz şu ki, b.k atmak herkesin doğasında var, yanlış olsa da kötü olsa da var kardeşim. Herkes yapıyor, yapmıyorum diyen Meryem Ana'dır benim gözümde. İnsan ahlak adına doğasını bir noktaya kadar bastırabilir, ki bastırmak da çok sağlıklı bence değil.

Bazı durumlar b.k atmayı gerektirir, sevdiğim erkeğin sevgilisi de b.k atılacak 1 numaralı insandır değil mi? Dünya güzeli olsa , bu sefer de benim eğitimim daha iyi, kariyerim daha iyi der çıkarım :63: Yani sevdiğiniz ya da unutamadığınız herifin kolun taktığı kıza bakıp maşallah allah nazardan saklasın dmezsiniz, allah mesut etsin demezsiniz, nötr de kalamazsınız, karşılaştırma ya-par-sı-nız , sonra da b.k atacak yerini bulursunuz, kız güzel değilse b.k atacak noktayı bulmak çok kolay. Bunları yapmam diyen insanüstü varlık çıksın yazsın kardeşlerim.

Açıkça yazsın yazmasın , konuşsun konuşmasın herkes b.k atar kardeşim. Siz ne kadar tü kaka etik değil deseniz de, insan doğasında var işte. Biri de çıkıp bunu dürüstçe kabul etti ve yazdı diye ona aaaaaaaa sen de ne fenasın demenin bir alemi yok bence. (bence). Herkesin içinde olan, Allahın bildiği bir şeyi kullardan sakınmamış hatun yazmış işte, büyütmeyelim derim.:KK12:

Dostum aynı şey değil belki ama benim beyimin bir eski sevgilisi var maşallah dememek elde değil. Benden güzel kısmını geçtim ülkenin %99'undan güzel hatun. Egitimi de benimkinden iyi kariyeri de. Ben nasıl mok atayım bu kadına. Ha onun peşinde koştuğu adam benimle o ayrı mesele ama hayatta elde edemediği tek şey benim bey olmuş muhtemelen. Onu da takıntı yapmış, çok matah olduğundan değil. Ama mok atmak deyince orda bir duruyorum, neyine bir kulp takayım ki bu hatunun. Öyle meryem ana falan da değilim, ilk bir kaç sene hatuna uyuz oldum. Yani mok atmadığımız ya da atamadığımız zamanlar da var.

Bak canim kesin yasca kucuksundur benden
Kimseyi kirmak tartismak gibi bir niyetim yok gercekten.Herkes dusundugunu yazar burda ister katilin ister katilmayin .Dunyada tek bir dusunce tarzi olmaz olamazda zaten ve gunumuzde yasanan onca kotuluk,sapkinlik,katiller ve nice olaylar degilde burda bir bayanin masumca bir konu acip ugruna terkedildigi kadina cirkin denilmesimi seni rahatsiz ediyor .O zaman dunyaya at gozluguyle bakiyosun diycem.Sana bi abla tavsiyesi bebegin buyuyunce sende ona once dunyadaki asil kotuluklerden bahset biraz
Ne ben nede sanmiyorumki konu sahibinin kotu bir niyeti yok cok abarttin bence

Hiç bana yaş muhabbeti yapmayin hanfendicim, zira Hitler genç bi adam değildi ismi duyulduğunda. Ve sizin o asil kötülükten saymadiğiniz "irkçilik" fikriyle başladi her şey.

Size de kaç kere dedim, konu sahibine de.. Kimin hakkinda ne düşündüğünüz, ona güzel ya da çirkin demeniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben seçilen kelimelere bakarım. Söylemek var, söylemek var. Konu sahibi diyor "boz renkli, sivilceli"; siz diyorsunuz "zenci, kel, insan öpmeye korkar".. Sonra da "ımı binim kalbim çık temiz" diyorsunuz ikiniz de..

Geçen bi öğrencim diğerine hakaret etmek için "sus lan Suriyeli" dedi. İşte çocuklarinizla konuşun ki böyle olmasinlar. İşte ben uğraşiyorum ki, büyüyüp sizin gibi olmasinlar.. O yüzden at gözlüğûymüş, yaşmiş geçin bunlari..

Ya ben fazla hümanistim ya da her şey çok normalleşmiş.

Ha konu sahibinin denyoluğunun buralara kadar gelmiş olmasi da cidden trajikomik..

Dostum aynı şey değil belki ama benim beyimin bir eski sevgilisi var maşallah dememek elde değil. Benden güzel kısmını geçtim ülkenin %99'undan güzel hatun. Egitimi de benimkinden iyi kariyeri de. Ben nasıl mok atayım bu kadına. Ha onun peşinde koştuğu adam benimle o ayrı mesele ama hayatta elde edemediği tek şey benim bey olmuş muhtemelen. Onu da takıntı yapmış, çok matah olduğundan değil. Ama mok atmak deyince orda bir duruyorum, neyine bir kulp takayım ki bu hatunun. Öyle meryem ana falan da değilim, ilk bir kaç sene hatuna uyuz oldum. Yani mok atmadığımız ya da atamadığımız zamanlar da var.

Bir dakka, ben herifin yeni sevgilisi için konuştum :KK49: Yani sahip olmak istemediğim şeye sahip olmuş insana b.k atarım ben, herif benimse mesele yok ki:kk77:

Şu doktoradan bir mezun olayım herkese giydiricem en eğitimli ben olucam , o zaman ben de b.k atacak yeri olmayan çöpsüz üzüm kategorisine giriyorum:63:

edit: Ne hatunmuş be, Harvard mezunu manken mi ne.......pffffffff.

bdv de kadın aşağlamaktan başka işi olmayanlar da yatsın, siz mesela

konunuza yorum yapmayacaktım ama dayanamadım
peki siz, eski sevgilinizin sevgilisi hakkında söylediklerinizle onu aşağılamıyor musunuz?
birini eleştirirken önce bir kendimize bakalım aynı şeyi yapıyor muyuz diye

Panndora
Fazla humanist oldugun ve polyannacilik yaptigin oldukca belli zaten.Hic kimse kendisine kotuluk yapani alkislamaz bu insan dogasina aykiri,bizim de yasadiklarimiz karsisinda suanki hissettiklerimiz normal.Benim bir hitler olmak gibi bir niyetim yok yani kiyaslaman harika kendimi biran cani bir katilmisim gibi hissettim.Bir irki sevmiyor olmak onlara zarar verecegim anlamina gelmiyor.
Meslegine saygim var benimde iki kardesim ogretmen ve inanirmisin ayni kelimeleri bana kizkardesimde demisti.Biran kendimi onla konusuyor gibi hissettim
Irkci kelimesi agir bir benzetme her daim her yerde insanlar baska irktan olanlara genelleme yaparak konusabiliyor bu onlari irkci yapmaz.
Burda mesela romanya halki hirsizligiyla ,turkler dolandiricigiyla ,araplar tembellikleriyle yada baska bir cok kotu ozellikler bazi toplumlara mal edilmis buna irkcilik diyemezsiniz .
Ben o kadin icin insan opmeye korkar dedim yine tekrarliyorum aynen oyle insan ustu cirkin biri
ama gayet guzel zencilerde var .Ben genelleme yapmadim o kadina ozel yazdim.
20 yildan fazladir yurtdisinda yasiyorum bazi deyimleri yerinde kullanamiyor olabilirim yanlis anlamalara sebep olmus olabilir

Bir dakka, ben herifin yeni sevgilisi için konuştum :KK49: Yani sahip olmak istemediğim şeye sahip olmuş insana b.k atarım ben, herif benimse mesele yok ki:kk77:

Şu doktoradan bir mezun olayım herkese giydiricem en eğitimli ben olucam , o zaman ben de b.k atacak yeri olmayan çöpsüz üzüm kategorisine giriyorum:63:

edit: Ne hatunmuş be, Harvard mezunu manken mi ne.......pffffffff.

Tam aynı şey değil dedim zaten cicim.
Odtü mezunu, sağlam bir holdingte genel koordinatör, mankenimsi... Valla mok atacak bi tarafı yok. Sadece hala bekar, kimse beğenmemiş sanırsam. :KK66:

Neyse iyi geceler herkese
Yelda bi daha o adamla ilgili konu acma ablacim nerelere geldik boyle hitler ilan edildik nerdeyse
Zaten herkes layigini bulur oyle dusun artik
Insallah karsina seni hak eden deger veren biri cikarda o adamdan iyiki kurtuldum diye sevinirsin

Tam aynı şey değil dedim zaten cicim.
Odtü mezunu, sağlam bir holdingte genel koordinatör, mankenimsi... Valla mok atacak bi tarafı yok. Sadece hala bekar, kimse beğenmemiş sanırsam.

Sephora , golü son dakikada atmışsın :

Sadece hala bekar

Kaç yaşındadır bu hatun ??

Bak , yakında ben de bölüm başkanı oluyorum, doktor da oluyorum ammaaaaaaaaaaaa ben de 28 ve bekarım. Çöpsüz üzüm olamicam yani, biri çıkıp pekala benim de arkamdan hala bekar diyebilir:KK11: pühhhhhhh olamaz çöpsüz üzüm olamicak mıyım şimdi:KK16:

Sephora , golü son dakikada atmışsın :

Sadece hala bekar

Kaç yaşındadır bu hatun ??

Bak , yakında ben de bölüm başkanı oluyorum, doktor da oluyorum ammaaaaaaaaaaaa ben de 28 ve bekarım. Çöpsüz üzüm olamicam yani, biri çıkıp pekala benim de arkamdan hala bekar diyebilir:KK11: pühhhhhhh olamaz:KK16:

İroni yaptım ayol. Hani mok atayım diye, yoksa elini sallasa ellisidir eminim.
Sana 10 yıl takar cicim. Daha çok yolun var, neler çıkacak karşına, kimler girecek hayatına kim bilir.

Panndora
Fazla humanist oldugun ve polyannacilik yaptigin oldukca belli zaten.Hic kimse kendisine kotuluk yapani alkislamaz bu insan dogasina aykiri,bizim de yasadiklarimiz karsisinda suanki hissettiklerimiz normal.Benim bir hitler olmak gibi bir niyetim yok yani kiyaslaman harika kendimi biran cani bir katilmisim gibi hissettim.Bir irki sevmiyor olmak onlara zarar verecegim anlamina gelmiyor.
Meslegine saygim var benimde iki kardesim ogretmen ve inanirmisin ayni kelimeleri bana kizkardesimde demisti.Biran kendimi onla konusuyor gibi hissettim
Irkci kelimesi agir bir benzetme her daim her yerde insanlar baska irktan olanlara genelleme yaparak konusabiliyor bu onlari irkci yapmaz.
Burda mesela romanya halki hirsizligiyla ,turkler dolandiricigiyla ,araplar tembellikleriyle yada baska bir cok kotu ozellikler bazi toplumlara mal edilmis buna irkcilik diyemezsiniz .
Ben o kadin icin insan opmeye korkar dedim yine tekrarliyorum aynen oyle insan ustu cirkin biri
ama gayet guzel zencilerde var .Ben genelleme yapmadim o kadina ozel yazdim.
20 yildan fazladir yurtdisinda yasiyorum bazi deyimleri yerinde kullanamiyor olabilirim yanlis anlamalara sebep olmus olabilir

Fazla hümanist miyim diye sormam ironiydi. Size irkçi demem "her irki sevmek zorunda değilim" cümlenize istinadendi, 1 kişiye soyledikleriniz için değil. Irkçı olmaniz da sizi cani yapmaz evet. Kotuluk yapani da alkişlamayin zaten. Ama siz söylediklerimi hiiiiiiç anlamamişsiniz. O yüzden ben de daha fazla uzatmiyorum.

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Kendinizi iyi hissetmek adına neden bir başka kadını hem de fiziksel özellinden dolayı aşağılıyorsunuz?
Bu cümleleri bir erkek karısına ettiğinde, fiziksel şiddettir bu diye barım barım bağırıyoruz.
Siz bir kadın olarak, bunu bir kadına yapıyorsunuz.
Kaldı ki, her canlı sevgiyi hakeder.
Güzel olan sevilecek, çirkin olan tü kaka mıdır?
Yaşamaya, sevmeye ve sevilmeye hakkı yok mudur?
Kusura bakmayın ama o zaman sizin boyunuz da çok kısa, bunu mu söylemek lazım illa ki?
Bir kadın size bunu dese hoşunuza gider mi?
Burada hakaret edeceğiniz biri varsa ayrıldığınız sevgilinizdir.
O kadının sizin ilişkinizde hiçbir sözü ya da hükmü yoktur.
Sorunu kendinizde ve ayrıldığınız sevgilinizde arayınız lütfen....

Son düzenleme:
Seni unun.icin terk ettigini dusunuyorsan sacma bence ,zaman.gecirmek icin birliktedir.bosluguna gelmistr o kizi goturmek icin ugrasiyordur senden dedgi sebeptem ayrilmiatir o.kiz icin degil

Yok ben olsam soyle dusunurdum: benden guzelini bulamamis, zavalli yeaaahhh zaten midesiz biriyle devam da edemem (midesiz:kalbi ayni anda bir adetten fazla olan insan)

Kızı anlatma şeklinizi görünce erkek arkadaşınıza hak verdim. Umarım mutlu olurlar. Ayıp ya hu edep ya hu...!
Aldatilmis bir kadin olsam karsi taraftaki kadini digil boyle anlatmak gozlerini oyar saclarini yolardim bu ne yaaa herkes nerdeyse aldatani hakli cikaracak!!!! bir insanoglu hakediyor plsa bile aldatilmayi haketmez! Sevgisi bittiyse ayrilir olur biter

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.

insanları hep böyle aşağılıyosan adam seni çiğ bulmuş olabilir belk o sivilceli kız senden daha donanımlıdır ayrıca açıkça söylemiş zaten aklımda biri var diye o sebepten ayrılmışsınız

X