onları gördüm

dedim ya bu kez de ırkçısın diye suçlarlar.
Canim herkes diledigini dusunebilir Ben zaten her irki sevmek zorunda degilim .Kimseye bir zararim dokunmamistir ama icimde sevmiyorsam bu suc degildir
ve o kadina fahise dedim diye takilanlar olmus .Ama.bu oyle kizginlikla.dedigim bir soz degildiki kadin gercekten 10 yildn fazla vesikalik fhse olarak calismis resmi yani
Ya neyse artik neler hissettigini anliyorum her ne kadar kor ve sagir olarak suclansakta
Insanlar bilmedigi yasamadigi durumlarla ilgili cok kolay yorumlar yapabiliyor buda bana hic inandirici gelmiyor

yok canım kesin sizden daha masumdur o kadın, hem kocanıza sahip çıksaydınız..bdv klasiği böyle bir yanıt gelebilir,hazırlıklı olun.

bunları yazan bir kadının ne kadar acı çektiğini görmeden belkide buraya anlattıklarından daha fazlası olabileceğini düşünmeden ne çok haksız saldırı olmuş. bu kadın acı çekiyor yavv. ruhu acıyor ruhu.. sevdiği evlenmeyi düşündüğü adam senden sıkıldım diye başka kadına gidecek kadar adi ve şerefsiz. kadın aşkını içine gömüp öyle kalıveriyor ortada. bu kadının ister istemez diğer kadından nefret etmesi normal değil mi? ne kadar empati yoksunu yorumlar. okuyunca ben bile üzüldüm. yazık... gerçekten yazık... böyle bir acı çekmeyen bilmez tabi sizde haklısınız böyle duyarsız olmakta. kadın sadece demişki ben ondan zayıfım beni şişko diye eleştirirdi benden daha kalın bir kadın için beni bıraktı diyor. neyin kompleksiyle saldırıyorsunuz bilmiyorum ama ruhu yaralı bir kadını daha çok yaralamaya hakkınız yok.

Konu sahibinin asıl derdi o kadın değil aslında, güzelde olsa çirkin görecekti gözleri. İllaki bir kusurunu bulacaktı gönlü.
Terk edilmenin sıkıntısı ağırken bir başkasından dolayı terk edilmek daha acı olsa gerek.

Demek ki her şey fizik demek değilmiş canım... İnsan her zaman dış görünüşü için sevilmez, önce bunu anlamalısınız. Sizi kim için terk ederse etsin. Olmuş bitmiş. Neden kinleniyorsunuz ki? Onda olup sizde olmayan başka bir özelliği vardır belki de kızın.

bence kurtuldun diye sevin evlenipte sana bunları yapsaydı.Herşeyin hayırlısı.değmeyecek insan için hiç sıkma kendini bırak isterse adriana limayla çıksın.
(bu arada bi boz muhabbeti var bnmde tanıdığım tek boz "Murat Boz")

Neden ablacim ya
Ben gayet iyiyim
iki kucuk cocugumuda uyuttum azcik kkya takiliyorum
Bence sen uyusan daha iyi olmazmi be ablam bak bide hamilesin karnindaki bebecige yazik dinlen biraz bu saat hamile bir kadin icin oldukca gec degilmi?

Ben asıl konu sahibi ve sizin yazdiklarinizi okudukça yazik diyorum karnimdaki çocuğa. Hazirlan diyorum, uğraşacağin çok şey var dünyada. Yoksa ben uyumasam da uyuyor zaten.

Siz de o iki küçük çocuğunuzun yaninda "her ırki sevmek zorunda değilim" gibi cümleler kurmayin olur mu? Bu çok çok daha yazik..

Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bozbulanıklara saygım büyük

Söylemek istediğimiz şu ki, b.k atmak herkesin doğasında var, yanlış olsa da kötü olsa da var kardeşim. Herkes yapıyor, yapmıyorum diyen Meryem Ana'dır benim gözümde. İnsan ahlak adına doğasını bir noktaya kadar bastırabilir, ki bastırmak da çok sağlıklı bence değil.

Bazı durumlar b.k atmayı gerektirir, sevdiğim erkeğin sevgilisi de b.k atılacak 1 numaralı insandır değil mi? Dünya güzeli olsa , bu sefer de benim eğitimim daha iyi, kariyerim daha iyi der çıkarım Yani sevdiğiniz ya da unutamadığınız herifin kolun taktığı kıza bakıp maşallah allah nazardan saklasın dmezsiniz, allah mesut etsin demezsiniz, nötr de kalamazsınız, karşılaştırma ya-par-sı-nız , sonra da b.k atacak yerini bulursunuz, kız güzel değilse b.k atacak noktayı bulmak çok kolay. Bunları yapmam diyen insanüstü varlık çıksın yazsın kardeşlerim.

Açıkça yazsın yazmasın , konuşsun konuşmasın herkes b.k atar kardeşim. Siz ne kadar tü kaka etik değil deseniz de, insan doğasında var işte. Biri de çıkıp bunu dürüstçe kabul etti ve yazdı diye ona aaaaaaaa sen de ne fenasın demenin bir alemi yok bence. (bence). Herkesin içinde olan, Allahın bildiği bir şeyi kullardan sakınmamış hatun yazmış işte, büyütmeyelim derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…