onları gördüm

Neden bdv nin üslubu bu kadar sert anlamıyorum,konu her seferinde konu sahibinin yerden yere vurmaya gidiyor,
insanlar dertlerini paylaşıp dertleşemeyecek mi ?

illa bir zıtlık kırıcı yorum,konuyu açtığına pişman olmayan var mı merak ediyorum.
biri sevgilimle yattım pişmanım der,namustan dem vurulur. biri kocam beni aldatıyor der kocana sahip çıksaydın derler.
biri kv sorunlarım var saygısızsın derler. kadının kadına ettiği zulm işte

biliyorum da söylüyorum dedim ya yakında yeni bir konu açıp ayrılık haberi duyururum ve yanında bu kez başka biri olur. bu kadar açık ve net. hem sayfa sayısının çok olmasının nedeni konunun özü değil,tarif. herkes bi alındı falan.

Ben diyorum ki "evlenseler bile ayrildilar yazarsin", senin yaptiğin açiklamaya bak snfsfgsgg

Hanfendicim senin kafa eski sevgilin ve bu kadinin ayriliklarina şartlanmiş. Her yazilan cümleden buna variyorsun sngsghs Git bi yüzünü yika, aç bi film seyret bence^^

Dedim ya canim ben dusuncelerimi yazdim.Isteyen bozulsun bi zahmet.Ama yok ya o kadinin kalbi guzeldir kesin hatta kanatsiz siyah bir melektir.Uckur duskunu erkekleri agina dusurup paralarini sogusleyen bir melek.
Aksam aksam aklima geldi yine sigortalarim zipladi iyisimi daha fazla yazmayim
Konu sahibi sende bosver o kaybetmis umurunda olmasin
herkes melek, erkekler çok dürüst,uçkurları akıllarının ucundan bile geçmiyor. ben şişman dedim ya kıza işteee en büyük hata.

Ohoo size ayri bir başlik lazim hanfendi. Aşağilama, irkçilik, kadinin fahişeliği.. Nerden tutsak elde kaliyorsunuz..

Ama en son yazdiğiniz "ÇOK DA TIN" sözünüzden sonra, gider deveye hendek atlatmaya uğraşirim.

Siz gidin konu sahibiyle el ele tutuşup, sövüşün.
Sgolun elestiriniz oldukca yapici gercekten.Ama garip olan ben irkci degilim ex esim zencilerden nefret ederdi dunyayi bunlar bozuyor derdi sonra gidip bir zenci buldu ya ona hitaben yazdim yoksa ne zencilerle ne beyazlarla alip veremedigim yok

Ben diyorum ki "evlenseler bile ayrildilar yazarsin", senin yaptiğin açiklamaya bak snfsfgsgg

Hanfendicim senin kafa eski sevgilin ve bu kadinin ayriliklarina şartlanmiş. Her yazilan cümleden buna variyorsun sngsghs Git bi yüzünü yika, aç bi film seyret bence^^
film size daha iyi gelir.

şunu bi anlamadınız o kadın da av yalnız denk getirememiş,bu seferki güzel değil. anladınız değil mi

Öfkenizi o adamdan çıkarmanız gerekirken kadından çıkarmışsınız. Çirkinlik belirtisi olarak yazdığınız özellikler burada sahip olan kişiler varsa kalbini kırabilir, pek hoş olmamış ama ilk anlık sinirle yapılabilen bir şey, sinirinizin hedefi o adam aslında.
Ayrıca şöyle bir şey var; o kadın onun sizi terk etmesini sağlayarak size büyük bir iyilik yapmış, kurtulmuşsunuz ondan, mutlu bir sona varmayacağı belli olan bir ilişki daha çok uzamamış.
O adam ise yakışıklı oluşu sayesinde şimdilik pek çok kadın bulabilir ama karaktersiz oluşu nedeniyle hepsini teker teker kaybedip yalnızlığa mahkum olacak gibi görünüyor zaten, öcünüz alınır böylelikle.

Öfkenizi o adamdan çıkarmanız gerekirken kadından çıkarmışsınız. Çirkinlik belirtisi olarak yazdığınız özellikler burada sahip olan kişiler varsa kalbini kırabilir, pek hoş olmamış ama ilk anlık sinirle yapılabilen bir şey, sinirinizin hedefi o adam aslında.
Ayrıca şöyle bir şey var; o kadın onun sizi terk etmesini sağlayarak size büyük bir iyilik yapmış, kurtulmuşsunuz ondan, mutlu bir sona varmayacağı belli olan bir ilişki daha çok uzamamış.
O adam ise yakışıklı oluşu sayesinde şimdilik pek çok kadın bulabilir ama karaktersiz oluşu nedeniyle hepsini teker teker kaybedip yalnızlığa mahkum olacak gibi görünüyor zaten, öcünüz alınır böylelikle.
niyetim kimseyi üzmek yada kırmak değil. bu özellikler başka birinde olup o insan güzel de olabilir o yaradılış meselesi.
mutlu sonla bitmeyeceğini anlamak istemedim belki de ama artık kim olursa olsun,bir sonu yok onun.teşekkür ederim.

Tabi hepimiz burda sivilceli, şişman, kırmızı saçlı, boz(ne demekse, benim bildiğim tek boz, boz ayıdır) olduğumuz için alındık üstümüze. Bir siz süper mega ğber güzelsiniz bu forumda, bir de sizi destekleyenler. Biz çirkinler kendimize hakaret etmişsiniz gibi alındık işte napalım.
boz mat renktir bayan

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
erkeklerin işine akıl sır ermez zten adam gitmiş kime gittiğinin ne önemi var koyver gitsin:KK14:

herkes melek, erkekler çok dürüst,uçkurları akıllarının ucundan bile geçmiyor. ben şişman dedim ya kıza işteee en büyük hata.
Ben mesela hayatimda hic oyle kilolu olmadim Dogum sonrasi bir ara almistim ama uzun surmedi verdim.Oda cok degildi yani En fazla 67 falandim Boyumda 168
ama diger kadin 100 kiloyu askin heryerinden.et fiskiran kocaman selulitleri elbisenin disina tasmis biriydi
Yani bacilar kimse kiloluyum diye ustune alinmasin
Bazi erkekler kilolu seviyor

Sgolun elestiriniz oldukca yapici gercekten.Ama garip olan ben irkci degilim ex esim zencilerden nefret ederdi dunyayi bunlar bozuyor derdi sonra gidip bir zenci buldu ya ona hitaben yazdim yoksa ne zencilerle ne beyazlarla alip veremedigim yok

Hanfendicim, gerçekte ne düşündüğünüz beni zerre ilgilendirmiyor. Size güzel şeyler söylenmesini istiyorsaniz, sadece kelimelerle anlaşilan bir platformda doğru kelimeleri seçin. Hiç birimiz "ama gerçekte bunu demek istememiştir, iyi biridir" diye düşünmek zorunda değiliz.

İstediğinize kizin, sövün. Bu size insanin fiziki özelliklerini aşağilama hakki vermez. Sayfalarca anlatmaya çaliştiğimiz, ama konu sahibinin israrla anlamak istemediği şey de bu..

Konu sahibi ilk elestirilerden sonra "pardon hanimlar, bence de biraz abartmişim" gibi bir açiklama yapsaydi bu kadar uzamazdi. Yapmadiği gibi yorum yapanlara da saygisizca cevaplar verdi.

Bu sebeple ikinizin yazişmalari, benim için tam bir "körler sağirlar birbirini ağirlar" durumu.