- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
anlamamışsınız yine neyse kendinizi yormayın.Bırak Allah aşkına. Anlaşılıyor kime ne dediğin. Arkasında duramayacağın laflar etme, edeceksen de hatırlatılınca yan çizme.
Bütün bunlardan sanane? Ayrılmışsın bitmiş gitmiş. Daha niye adamı takip ediyorsun ki? Adam o kızı sevmiş ve sevgisine layık görmüş. Hazmetsen iyi olur. Adamın asıl niyeti başkaymış filan, bunlar senin varsayımların. Ve haddin olmayan meseleler açıkçası.şunu bi anlamadınız o kadın da av yalnız denk getirememiş,bu seferki güzel değil. anladınız değil mi
boşver defolsun gitsin hakettiği oymuş demek aklında kalır tabiunutulacak gibi değil desene
bakın çok kısa zamanda ayrılık haberlerini de paylaşırım burdan :))))))))
evet bak şimdi beni bırakıp sana saldırırlar,zenci dedin ayrım yaptın,çirkin dedin aşağladın diye..Ya niye herkes konu sahibine yuklenmis anlamadim.Erkekler evet dis gorunuse onem verirler ama bir coguda ne istedigini bilmeyen suursuzca hareket eden cinsten.Hangi kadin olursa olsun kendisine tercih edilen cok cirkin biriyse ayni tepkiyi verir.
Benimde ex kocam beni benden yasi buyuk simsiyah sisman sacsiz bir zenciyle aldatti.Inanin gorunce inanamadim saka gibiydi.Oyle bir kadinla nasil beraber olabilir ona nasil dokunabilir diye cok afalladim.Ya igrenc bir tipi vardi ve insan onu opmeye bile korkardi ya.
Simdi banada saldiranlar olucak ama umurumda degil kadin igrenc bir pislikti iste
Sonra ogrendimki meger kadin yillarca fahiselik yapmis ve daha yazamaya agim bir suru rezillikleri var
Simdi bu adam bu kadinda ne bulmus olabilir?yada oyle bir kadina gitmesi beni kotumu yapar ?Yoksa o kadinin kalbi cok dahami guzel?kimse edebiyat yapmasin lutfen.
Erkeklerin cogu adi yaratiklar beyin yerine uckurunu kullanan acizler.
Yani.konu sahibine yapila elestirilere bozuldum Ya
Simdi bu topiktede biri cikip beni tasliyomus cokta tin
biliyorum da söylüyorum dedim ya yakında yeni bir konu açıp ayrılık haberi duyururum ve yanında bu kez başka biri olur. bu kadar açık ve net. hem sayfa sayısının çok olmasının nedeni konunun özü değil,tarif. herkes bi alındı falan.Valla bu ego, bu kiskançlik ve bunca laftan sonra, evlenseler bile "demedim di ayrilmişlar:)))" diye başlik açarsin sen. 25 sayfada bu garantiyi verdin çoktan.
evet benimde böyle dediğime bakma ama takmamak lazım ya itleriya ben güzel de bulsam takarım kafaya çirkin de bulsam
güzel olsa vıyy benden güzel
çirkin olsa vıyy neden ona gitti
en iyisi mi hiç bakmamak, görmemek
ben adamın güzellik anlayışını söylüyorum. ona göre tek güzel o.Çağla Şikel güzelin neresi güzel,incecik vücudu var ona laf yok ama hiçbir çekicilik göremiyorum ben,güzellik de öyle.Güzellik deyince Fahriye Evcen, Tuğba Büyüküstün ,Hülya Avşar varkene
Ya niye herkes konu sahibine yuklenmis anlamadim.Erkekler evet dis gorunuse onem verirler ama bir coguda ne istedigini bilmeyen suursuzca hareket eden cinsten.Hangi kadin olursa olsun kendisine tercih edilen cok cirkin biriyse ayni tepkiyi verir.
Benimde ex kocam beni benden yasi buyuk simsiyah sisman sacsiz bir zenciyle aldatti.Inanin gorunce inanamadim saka gibiydi.Oyle bir kadinla nasil beraber olabilir ona nasil dokunabilir diye cok afalladim.Ya igrenc bir tipi vardi ve insan onu opmeye bile korkardi ya.
Simdi banada saldiranlar olucak ama umurumda degil kadin igrenc bir pislikti iste
Sonra ogrendimki meger kadin yillarca fahiselik yapmis ve daha yazamaya agim bir suru rezillikleri var
Simdi bu adam bu kadinda ne bulmus olabilir?yada oyle bir kadina gitmesi beni kotumu yapar ?Yoksa o kadinin kalbi cok dahami guzel?kimse edebiyat yapmasin lutfen.
Erkeklerin cogu adi yaratiklar beyin yerine uckurunu kullanan acizler.
Yani.konu sahibine yapila elestirilere bozuldum Ya
Simdi bu topiktede biri cikip beni tasliyomus cokta tin
aslında mutlu oldum dediği gibi zamanında çok beddua almış çokkk :))))))))))))evet benimde böyle dediğime bakma ama takmamak lazım ya itleri
Canım ben ilk kız arkadaşını merak ettim açıkcası nasıl biriymiş( dış görünüşü )ve neden bitmiş,bunu bilerek neden devam ettin peki,çok kırıcı.ben adamın güzellik anlayışını söylüyorum. ona göre tek güzel o.
Tabi hepimiz burda sivilceli, şişman, kırmızı saçlı, boz(ne demekse, benim bildiğim tek boz, boz ayıdır) olduğumuz için alındık üstümüze. Bir siz süper mega ğber güzelsiniz bu forumda, bir de sizi destekleyenler. Biz çirkinler kendimize hakaret etmişsiniz gibi alındık işte napalım.biliyorum da söylüyorum dedim ya yakında yeni bir konu açıp ayrılık haberi duyururum ve yanında bu kez başka biri olur. bu kadar açık ve net. hem sayfa sayısının çok olmasının nedeni konunun özü değil,tarif. herkes bi alındı falan.
Dedim ya canim ben dusuncelerimi yazdim.Isteyen bozulsun bi zahmet.Ama yok ya o kadinin kalbi guzeldir kesin hatta kanatsiz siyah bir melektir.Uckur duskunu erkekleri agina dusurup paralarini sogusleyen bir melek.evet bak şimdi beni bırakıp sana saldırırlar,zenci dedin ayrım yaptın,çirkin dedin aşağladın diye..