onları gördüm

Çağla Şikel güzelin neresi güzel ,incecik vücudu var ona laf yok ama hiçbir çekicilik göremiyorum ben,güzellik de öyle.Güzellik deyince Fahriye Evcen, Tuğba Büyüküstün ,Hülya Avşar varkene

Eneeem bu ne be 24 sayfa olmuş... Ne alıp veremediğiniz var birbirinizle.
Konu sahibiciğim sen buna da cevap verirsin 40 kez yazılmıştır ama gönül kimi severse güzel odur. Sen bu egoyla daha çok kaçırırsın elimdeki fırsatları.
Bu arada benim kalbim temiz, benim ruhum iyi, benim tenim ağzım kokmaz zırvalarını bırakın da başkaları söylesin sizin için. Siz söyleyince inandırıcı olmadığı gibi itici de oluyor.
Ayrılık haberlerini de kesin paylaşırsınız. Zira biz burda kardeşine gelen görücüyü beğenmeyen hatundan görücünün uyuşturucu sattığını, karısını kıskanmayan arkadaşının tuhaflığından dem vuran hatunun aldatma hikayesiyle geldiğini çok gördük. O yüzden siz paylaşırsınız da biz inanır mıyız onu bilemedim.

Bir de konu sahibine hemen tepkiler gelmiş yok diğer kızı aşağılamışsın diye,o kızı tanıyormuyuz hayır,kızın fotoğrafını paylaştı mı hayır, bir insan böyle biri için terkedilince hakaret gibi gelir.
Aşık olduysa bilemem tabi,gönül kimi severse güzel odur

Ya niye herkes konu sahibine yuklenmis anlamadim.Erkekler evet dis gorunuse onem verirler ama bir coguda ne istedigini bilmeyen suursuzca hareket eden cinsten.Hangi kadin olursa olsun kendisine tercih edilen cok cirkin biriyse ayni tepkiyi verir.
Benimde ex kocam beni benden yasi buyuk simsiyah sisman sacsiz bir zenciyle aldatti.Inanin gorunce inanamadim saka gibiydi.Oyle bir kadinla nasil beraber olabilir ona nasil dokunabilir diye cok afalladim.Ya igrenc bir tipi vardi ve insan onu opmeye bile korkardi ya.
Simdi banada saldiranlar olucak ama umurumda degil kadin igrenc bir pislikti iste
Sonra ogrendimki meger kadin yillarca fahiselik yapmis ve daha yazamaya agim bir suru rezillikleri var
Simdi bu adam bu kadinda ne bulmus olabilir?yada oyle bir kadina gitmesi beni kotumu yapar ?Yoksa o kadinin kalbi cok dahami guzel?kimse edebiyat yapmasin lutfen.
Erkeklerin cogu adi yaratiklar beyin yerine uckurunu kullanan acizler.
Yani.konu sahibine yapila elestirilere bozuldum Ya
Simdi bu topiktede biri cikip beni tasliyomus cokta tin

şunu bi anlamadınız o kadın da av yalnız denk getirememiş,bu seferki güzel değil. anladınız değil mi
Bütün bunlardan sanane? Ayrılmışsın bitmiş gitmiş. Daha niye adamı takip ediyorsun ki? Adam o kızı sevmiş ve sevgisine layık görmüş. Hazmetsen iyi olur. Adamın asıl niyeti başkaymış filan, bunlar senin varsayımların. Ve haddin olmayan meseleler açıkçası.

boşver defolsun gitsin hakettiği oymuş demek aklında kalır tabi unutulacak gibi değil desene

ya ben güzel de bulsam takarım kafaya çirkin de bulsam
güzel olsa vıyy benden güzel
çirkin olsa vıyy neden ona gitti
en iyisi mi hiç bakmamak, görmemek

evet bak şimdi beni bırakıp sana saldırırlar,zenci dedin ayrım yaptın,çirkin dedin aşağladın diye..

Valla bu ego, bu kiskançlik ve bunca laftan sonra, evlenseler bile "demedim di ayrilmişlar:)))" diye başlik açarsin sen. 25 sayfada bu garantiyi verdin çoktan.
biliyorum da söylüyorum dedim ya yakında yeni bir konu açıp ayrılık haberi duyururum ve yanında bu kez başka biri olur. bu kadar açık ve net. hem sayfa sayısının çok olmasının nedeni konunun özü değil,tarif. herkes bi alındı falan.

Ohoo size ayri bir başlik lazim hanfendi. Aşağilama, irkçilik, kadinin fahişeliği.. Nerden tutsak elde kaliyorsunuz..

Ama en son yazdiğiniz "ÇOK DA TIN" sözünüzden sonra, gider deveye hendek atlatmaya uğraşirim.

Siz gidin konu sahibiyle el ele tutuşup, sövüşün.

Neden bdv nin üslubu bu kadar sert anlamıyorum,konu her seferinde konu sahibinin yerden yere vurmaya gidiyor,
insanlar dertlerini paylaşıp dertleşemeyecek mi ?

illa bir zıtlık kırıcı yorum,konuyu açtığına pişman olmayan var mı merak ediyorum.

Tabi hepimiz burda sivilceli, şişman, kırmızı saçlı, boz(ne demekse, benim bildiğim tek boz, boz ayıdır) olduğumuz için alındık üstümüze. Bir siz süper mega ğber güzelsiniz bu forumda, bir de sizi destekleyenler. Biz çirkinler kendimize hakaret etmişsiniz gibi alındık işte napalım.

evet bak şimdi beni bırakıp sana saldırırlar,zenci dedin ayrım yaptın,çirkin dedin aşağladın diye..
Dedim ya canim ben dusuncelerimi yazdim.Isteyen bozulsun bi zahmet.Ama yok ya o kadinin kalbi guzeldir kesin hatta kanatsiz siyah bir melektir.Uckur duskunu erkekleri agina dusurup paralarini sogusleyen bir melek.
Aksam aksam aklima geldi yine sigortalarim zipladi iyisimi daha fazla yazmayim
Konu sahibi sende bosver o kaybetmis umurunda olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…