temiz çorap varken kirlisini giyen bir dengesiz var evde...
ayyyyyy birgün yemeğe gidicez ben de bütün gömleklerini ütülemişim sen git en dipte kalan ütülemeyi atlamışım olduğum ve en uyumsuz gömleği seç ve ben bunu giycem diye diretdaha da kötüsü ütüledim sonra vay efendim senn beğendiğin daha güzel diye benim seçtiğimi giy. sonra beniim lafıma gelmenin mutluluğu oldu içimde. e her ne kadr da o gömleği ütülesemde
bak yaabenim lafıma gelmesinin mutluluğu olmazdı valla kızardım bende banane bunu giyeceksin diye diretirdim belkide :) kimbilir hazırlanmışsın süslenmişsn tam çıkacaksınız yaptığına bak beyefendinin :)
birde ben tek brşey ütüleyeceksem masayı açmam hemen bişeyin üstünde ütüleyiveririm dizlerim ağırır kıyafetim buruşur dahada sinirlenirim
merak etme seanna yalnız deilsin 7 de kalkdım kızımı doyurdum giydirdim oda babası gibi aynıı neyse onu oturttum oynuyo eşim tabi uyuyo ben ortalığı topladım iş yaptım okadar çatı demledim bekliyorum ki kahvaltı yapacaz geldi yüzünü yıkadı direk dışarıya kediler noldu yaa köpeği çözüyim diyerek ben çözdüm halletim dediysemde duyan kim bende balkonda size yazıyorum şuan bi motor sesi geldi kalkdım ki motorunu çalıştırmış benim saklama kablarımdan almış bi tane yatırmış kesiyo bağırdım o nu ne yapacaksın diye bunu sen bana vermiştin motor çantama koyacam sıpmıyo kesiyorum diyo ölürmüsün öldürürmüsün ya ben burda onu bekliyorum o gitmiş öle bi uğraşıyorki motoru niye çalıştırıyosun diye bağırıyorum akü şarj etsin bişeye bakcam diyo
merak etme seanna yalnız deilsin 7 de kalkdım kızımı doyurdum giydirdim oda babası gibi aynıı neyse onu oturttum oynuyo eşim tabi uyuyo ben ortalığı topladım iş yaptım okadar çatı demledim bekliyorum ki kahvaltı yapacaz geldi yüzünü yıkadı direk dışarıya kediler noldu yaa köpeği çözüyim diyerek ben çözdüm halletim dediysemde duyan kim bende balkonda size yazıyorum şuan bi motor sesi geldi kalkdım ki motorunu çalıştırmış benim saklama kablarımdan almış bi tane yatırmış kesiyo bağırdım o nu ne yapacaksın diye bunu sen bana vermiştin motor çantama koyacam sıpmıyo kesiyorum diyo ölürmüsün öldürürmüsün ya ben burda onu bekliyorum o gitmiş öle bi uğraşıyorki motoru niye çalıştırıyosun diye bağırıyorum akü şarj etsin bişeye bakcam diyo
kız öyleler öylee hala devam ediyor kahvaltı yaptık gittik bi milyoncuya motor çantasını aldık saklama kablarını denedik içine oturtacakmış çanta dik duracakmış hala uğraşıyor birde yanıma gel diyo bana şimdide bu kk yı kıskanmaya başladı onlar erkek ha kesin bırak onları gel benim yanımda dur diyoayy ne güldüm rüyasında bişe görmüştür onu yapcaktır belkı
bende eşimin ütüsüz kıyafetını hayatta sokmak dolaba atletıne kadar ütülüdür bıgun işten cıkıcam eşimde evdeydı dedımkı aşkım üstünü gıyde markete gıdelım neyse geldı aldı benı markete geldık ındık arabadan nerden bulmuşsa hiç giymedıgı bir tşörtü giymiş bide bir kırış ben tabi şokbu ne dedım okadar ütülü kıyafetın var bunu nerden buldun da ütüsüz ütüsüz gıydın ay mıllet dıcekkı adamın karısı evde ütü yapmıyo heralde hemen ustune bı ceket iliştirdim arabada vardı allahtan bıdahada gıymedı o gunden sonra ütüsüz kıyafet
klasik bir pazar ya efuli bende anlamıyorum bu erkekleri benim için de pazar kahvaltısı özeldir özenerek hazırlarım o kalkana kadar herşey soğur yada kalktıgı gibi arabayı yıkıcam demeye başalar zevk alıyorlar onlardan cunku pazar gunu de kendilerine ayırdıkları bir gun gibi görüyorlar. bende benm gunum diye görüyorum haftaiçi hep işi var cunku pazarı benm
tabiki bunlar bugun gecerl olmadı ben kalktım 11de ordan oraya savruldum kanepede uyuyakalmısım yine. sonra 1de kalktım bişeyler atıştırdım o hala uyuyor kızgınım dye ellemiyorumda. kalktı o da atıştırdı gün bitt işte ayrı gayrı ühüü
kız öyleler öylee hala devam ediyor kahvaltı yaptık gittik bi milyoncuya motor çantasını aldık saklama kablarını denedik içine oturtacakmış çanta dik duracakmış hala uğraşıyor birde yanıma gel diyo bana şimdide bu kk yı kıskanmaya başladı onlar erkek ha kesin bırak onları gel benim yanımda dur diyo
kız seninkinin bi pazarı var yavrum düşün adamın bi pazarı var dün geceden de enkaz vardı evde korkudan pısdı uyudu olsun bütün günler senin ya sen aynı devam et bi gün sen galip çıkacan bende bu aralar buraya sardım ya onu kıskanıyo sanırım aman napiim burda kimsem yok bende öle arkadaşlık komşuluk kurabilen biri deilim bu yaşdan sonra kalk arkadaş edin aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?