Onlarca Köpek Ölü Halde Bulundu :(

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
Onlarca köpek ölü halde bulundu
Denizli’nin Çivril ilçesinde bir kamyonun kasasında çok sayıda sokak köpeği bulundu. Köpeklerden pek çoğunun öldüğü tespit edildi

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir kamyonun kasasında çok sayıda sokak köpeği bulundu. Köpeklerden pek çoğunun öldüğü tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, devriye gezen Çivril Belediyesi zabıta ekipleri, sabah 04.00 sıralarında, yol kenarında park halinde olan bir kamyonun etrafından ölü köpekler oluğunu fark etti. Ekipler hemen 64 BA 576 plakalı kamyonda arama yaptı. Kamyonun kasasında ise bir çoğu ölmüş, diğerleri de ölmek üzere onlarca köpek bulundu. Sürücü O.S. (57) gözaltına alınırken, şahıs köpeklerin bir şehir belediyesinin görevlileri tarafından Çivril’e bırakması için gönderildiğini iddia etti. O.S. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ölü köpekler gömülmek üzere alınırken, diğer köpeklerse geri gönderildi.

Yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, sokak hayvanlarına reva görülen bu durumun eziyet olduğunu söyledi. Güven, konunun takipçisi olacağını da ekledi.
(İHA)

Acaba neden toplatılmışki ilk aklıma gelen belediye mi toplattı ki pldu ama brlediyenin işi değilmiş çok üzüldüm şu fotoğrafı görünce

Bu hayvanlara kısırlaştırma yöntemleri kullanılabilirdi madem istenmiyor bu eziyet cefa neden

çok üzülüyorum inanki kahroluyorum...artık insanlarda merhamet vicdan duyguları kaybolmuş..savunmasız onlar kimsesiz..nasıl kıyılıyor cana anşamıyorum...

Bazen sokakta kuyruğu yanmış ya da kesilmiş yada bikaç ayağı kurık kediler filan görüyorum kahroluyorum bu bence çocuk yetiştirmekle alakalı oğlum bisikletiyle karıncaları eziyordu hayır oğlum yapma yazık günah canı acor dedim ilkin dinlemedi inadına yaptı üzerine gitmedim üç gün sonra kreşten aldığımda bana annecim birdaha karıncaları ezmeyeceğim dedi ne bilim bize de hep hayvanlara eziyet etmeyin sık sık annem tembihlerdi

kimin işi olursa olsun bu iş bu şekilde yapılmamalı bence!!
Kesiblikle ama bikaç kez duymuştum belediye köpekler için zehirli etler koyuyor sokaklara filan demek istediğim madem onlar için şehir dışına yaşam alanı aç ya da hiç hiç imkanın yoksa kısırlaştırma yöntemi kullanılabilir tabiki iğdiş fikan değil

bende hayvan sevgisiyle büyüdüm..inşallah herkes sokakataki hayvanlarında bir canı ve duyguları olduğu bilincine sahip olur.

Gereksiz her lükse para bulan devlet şu sokak hayvanlarına yaşanılır bir barınak yapıp bakamadı. Oradan al başka yere götür. Oranın halkı rahatsız olur oradan al başka yere götür. Hayvanlar oradaaan oraya hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…