''Onlar Üşümez'' Diyen İnsanlar Yüzünden Donarak Melek Olan Sokak Kedisi :(((

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855
Onlar Üşümez” Diyen İnsanlar Yüzünden Donarak Melek Olan Sokak Kedisi

“Onlar üşümez, kürkleri var” deniyor. “Abartıyorsunuz” deniyor. “Kendileri sığınacak bir yerler bulurlar” diyorlar. Bulamıyorlar efendim, üşüyorlar, herkes gibi “biz” gibi. Ama biz, “biz” olamayıp sokaktaki bu tüylü dostlarımıza barınabilecekleri bir “kedi evi” bile yapamadığımız için, donuyorlar, yiyecek bulamıyorlar, açlıktan ölüyorlar.

Merhametsizliğimizin göstergesi olan bu fotoğraflar ülkemizde çekildi. Bu can onun sesini duyan olmayınca oracıkta donarak öldü…

Bu fotoğrafları yayınladığımız için hepinizden özür diliyoruz fakat belki görürler de kalplerinin derinliklerinde ufacık da olsa olduğunu varsaydığımız vicdanları uyanır diye yayınlıyoruz.

Bu fotoğraf “onlar sokak kedisi, üşümez, bir şey olmaz onlara” diyen merhametsizlerin merhametsizliğinin bir kanıtı niteliğinde…

Hayvanseverlerin bulunduğu bir gruptan paylaşılan fotoğrafta, bu can sanki birazdan hareket etmeye başlayacakmış gibi duruyor.

Ama o melek oldu, ona basit bir “kedi evi” bile yapamadıkları için donarak öldü…

Üşüdü, çok üşüdü, yemek bulamadı, son gücüyle miyavladı ama kimseler duymadı…

Biz, “biz” olamayıp şu canlar için sokaklara konulan karton kedi evlerini tekmeledik, yemek taslarını attık. Merhametsizler, taş kalpliler. Bu fotoğrafları yayınladığımız için tekrar özür diliyoruz ama dediğimiz gibi belki görürler de taş kalplerinin derinliklerinde olduğuna inandığımız o vicdanları uyanır da sokak hayvanları için bir şeyler yapmaya başlarlar.

Güzel uyu küçük melek…

Patiliyo'dan alıntı..

M M e g çok üzüldüm görünce içim gitti
nasıl onların kürkü var bizimde saçımız var ama soğutta ben çok başım üşür
İşte vurdum duymazlar herşeye bir kılıf uyduruyor

Canım benim ya... İnsanlarımızın bir kısmı o kadar kötü ki.. Hakikaten inanması çok zor. Ben sokağımda 3 kediye düzenli olarak bakıyorum bazen başka kediler de geliyor onları da boş göndermem. Fakat bu duruma mahalleliyi kabullendirmek o kadar zor oldu ki. En sonunda bilgisayar çıktısı ile bir yazı yazıp astım sokağa, bunu nasıl bi mantıksa belediye yazdı sanmışlar. Bu sayede biraz rahatladım. Bir ara benim mama kabı koyduğum yerin etrafına türlü yemek artıkları, çöpler bırakmaya başladılar. Bir de bu sebeple uyarı yazısı yazmak zorunda kaldım. İnsanlar hem cahil hem kötü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…