- 29 Haziran 2009
- 1.119
- 3
- Konu Sahibi kocasinatapiyo
arkadaşlar konumu buraya acıyorum cünkü birçok yardım sever arkdasımın oldugunu bılıyorum soğuk günler yaklaştı yağmurlar basladı yakında kasımda karda gelıyormus HAYVANLARIN SIZE IHTIYACI VAR bu gunden sonra lutfen hepımız kendımıze söz erelım hıc bır artık yemegımızı cope atmayalım bı posete koyup bır kenara bıraksak bı gece bır hayvan tok yatacak sokakta yasıyan hayvanlar ıcın başka bısey yapabılırımıyız suan aklıma bısey gelmıyor fakat sadece bunu yapsak yeter BARINAKLARA GELINCE kış geldı çattı bır sürü yavru kedı ve köpek var üsüyolar açlar her bırı onlar ıcın evımızde eskımış yırtılmıs sararmıs solmus nevresımlerımızı yorganlarımızı battanıyelerımızı göturup bağıs edelım oralara edelımkı hastalar bebekler ve dıerlerı üsümesin üsümesinkı hasta olmasın migrosun sanal alısveriş sitesınde bağış bolumu var hayanlar ıcın her bırımız bır pakat kuru mama veya bir tl ye bır pakaet makarna bağış etsek bızım bı tl mız ıle vbelkı ıkıtane hayvancık tok uyuyucak belkı bağış ettğimiz bır kutu süt ile bır bebek rahat uyucak lütfen arkdaslar yardımlarınızı esırgemeyın bılıyosunuzkı bu dunyada ne kadar bızım yasama hakkımız arsa onlarında var lütfen cok fazla hayvan sevmesenız bıle yapın 1 paket makarna bagısını ınsanlık görevı ıcın sevabı ıcın yapın BİRAZ UZUN OLDU OKUYAN TUM HERKESE TEŞEKKUR EDERIM