""Belki de, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Onkoloji bölümündeki çocuklarımız için "Panda Pastel Boya" ve "Pelikan Sulu Boya" göndermek istersiniz
Adres: Demet KOÇ - Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok Görükle/Bursa ""
Araştırma Görevlisi Demet Koç, kendisi kız kardeşim olur..
Bölümündeki öğrencilerin Topluma Hizmet Dersi için yaptıkları çalışmalardan biride kanser hastası çocuklarla zaman geçirerek onlarla resim yapmak ve oyun oynamak..
Onkoloji doktorları sadece bu iki boyaya izin veriyor. Boyalar normalden birazcık pahalı en azından öğrenciler için bu yüzden kardeşim boyaları yardım yoluyla temin etmeye çalışıyor.
Biz yukardaki ufak sloganımızla toplamaya çalışıyoruz boyaları..Çorbada tuzunuz olsun isterseniz kargolarınızı bekleriz..
ne kadar güzel bir iş yapıyor kardeşiniz.Allah hepsine şifa versin inşallah..
bunlar dışında başka kırtasiye malzemeleri falan kullanıyorlardır mutlaka.ben şahsım adına göndermek isterim.sonuçta bu 2 boyadan gönderilse ,fazla miktar kalabilir.yanında kağıt makas göndersek nasıl olur ,kullanıyorlar mı,bir de yaklaşık kaç çocuk yatıyor ,yani az çok sayıya göre gönderirdim<?
Biz resim defterlerini kendimiz aldık tabi fazlasından zarar gelmez kesin bir sayı yok 15-20 arasında çocuğa göre alıyoruz malzemeleri kullanılmayan bölüme kalacak zaten istediklerinde kullanabilmeleri için..
Makas biraz tehlikeli kalabilir ama yinede sorarım
Resim kağıdı yada defteride eklemek isterseniz kabul ederler tabikide..
lütfen kusura bakmayın,kendi özel dertlerimle uğraşmaktan unuttum bu konuyu..göndericem diyip de haber vermedim size..tekrar özür dilerim..
haftasonu boyaları resim kağıdı defter vs göndereceğim...
gönderdiğimde tekrar yazarım size..