Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuz gibi benim de derdim sivilcelerimle. 6 senedir hatta 6buçuk senedir sivilce problemim var. Birçok doktora hastaneye gittim neredeyse 20 ye yakın ilaç yazdılar. Fakat hiçbiri kalıcı çözüm olmadı. Onun dışında ünlü markaların kremlerini kozmetiklerini kullandım olmadı aktarlara gidip bitkisel kremler kullandım. Ve onca emek vw paranın sonucunda elde var sıfır 
Son gittiğim doktor roaccutane yazabileceğini ama çok yan etkisi olduğunu söyledi. Sınava hazırlandığım için almadım. Şimdi üniversiteye gidicem ve artık yüzümde bu sivilcelerle uğraşmak istemiyorum. Ne olur yardım edin bir öneride bulunun. Sizce ilaca başlamalı mıyım?? Ya da ilaçtan başka kurtulmamın yolu var mıdır? Lütfen yardım edin öneriye çok ihtiyacım var bu roaccutane kesin çözüm mü

Son gittiğim doktor roaccutane yazabileceğini ama çok yan etkisi olduğunu söyledi. Sınava hazırlandığım için almadım. Şimdi üniversiteye gidicem ve artık yüzümde bu sivilcelerle uğraşmak istemiyorum. Ne olur yardım edin bir öneride bulunun. Sizce ilaca başlamalı mıyım?? Ya da ilaçtan başka kurtulmamın yolu var mıdır? Lütfen yardım edin öneriye çok ihtiyacım var bu roaccutane kesin çözüm mü