• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama öneriye ihtiyacım var /resimli :)

chloris

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
780
682
648
Ankara

fikir vermesi açısından bunları koydum, her türlü renk teklifine açığım , siyah hariç:1closedeyes: siyahı denedim, ama şu an siyah ya da kahverengi gibi bi renk istemiyorum. açıkçası aklımda kızıl var ama kızıl bana olur mu bilmiyorum boshayallersmile başka şeyler de düşünebilirim, yeter ki fikir verin fisfisfis

teşekkür ederim hepinize =) bugün gittim boyayı aldım, yorumları biraz geç gördüm ama. şimdi sarıya yakın bişeye boyamaya karar verdim, açık kumral yazıyo gerçi ama baya sarı gibi yani:D bakalım ne renk olursa artık yarın görücem. kızılı da kışa doğru denemeye karar verdim, hem üniversite öncesi değişiklik olur, hem de sürekli deniz havuz falan dayanmaz bana diye düşündüm.

boyadım; aslında ilginç oldu. açık kumral yazıyo, kutudaki kadın bildiğimiz sarışın ve ben de turuncu saçlı oldum:D tam turuncu değil de, turuncumsu sarı gibi bişey oldu, tam çözemedim. çektiğim ilk fotoğrafı koyarım buraya :) bi dahaki sefer de kızıl yaparım sanırım.

boyadım; aslında ilginç oldu. açık kumral yazıyo, kutudaki kadın bildiğimiz sarışın ve ben de turuncu saçlı oldum:D tam turuncu değil de, turuncumsu sarı gibi bişey oldu, tam çözemedim. çektiğim ilk fotoğrafı koyarım buraya :) bi dahaki sefer de kızıl yaparım sanırım.
kolestonlamı boyadın genelde koleston öle yapıoo bnde boyuyorum açık renklere bii sarımsı renk tutturamadımm açık küllü kumrala boyamayı düşünüyorumm

kolestonlamı boyadın genelde koleston öle yapıoo bnde boyuyorum açık renklere bii sarımsı renk tutturamadımm açık küllü kumrala boyamayı düşünüyorumm

evet koleston'du, iyidir diye onu aldım bi de. daha önce voila'yı da denemiştim çabuk akmıştı, o yüzden koleston olsun dedim ama. o da çok iyi değilmiş demek fisfisfis

Back