• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi önerisi olanlar yardım edebilir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azyeb

rabbimin mucizesi beyzam
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
471
19
318
46
İstanbul
merhaba.birşey sormak istiyorum.kızım 2.5 aylıkken bronşit oldu zor atlattık.şimdi balgamı var ve sürekli hırıltılı ses geliyor boğazından.bunun için deniz kadayıfı vermek istiyorum ama ne kadar ölçüde kullanacağımı bilmiyorum ve 3.5 aylık kızım bir zararı olurmu?ne kadar sıklıkla vermeliyim.
birde rezene çayıda iyiymiş balgam için.ben aktardan aldığım rezeneyi ne şekilde hazırlamalıyım ve kaç cc verebilirim.
bunları kullananlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim..

deniz kadayıfı nedir bilmiyorum ama benim oğlumda 2.5 aylık genzinden hırıltı geliyor.doktorumuz sadece genzinin tıkalı olduğunu söyledi bol bol burun damlası damlatın dedi ve 3 gün azitro içirtti.şimdi bende korktum yoksa benimkidemi bronşit oldu :(
bu arada ben rezeneyi gaz sancısı için veriyorum.humananın kimyonlu rezene çayını var bebekler için. üzerinde günde 100 ml verebileceğimiz yazıyor ama ben bi kez 50 ml veriyorum.kullanılışıda üzerinde yazıyor çok pratik ,benim bebeğim severek içiyor tavsiye ederim.

deniz kadayıfı nedir bilmiyorum ama benim oğlumda 2.5 aylık genzinden hırıltı geliyor.doktorumuz sadece genzinin tıkalı olduğunu söyledi bol bol burun damlası damlatın dedi ve 3 gün azitro içirtti.şimdi bende korktum yoksa benimkidemi bronşit oldu :(
bu arada ben rezeneyi gaz sancısı için veriyorum.humananın kimyonlu rezene çayını var bebekler için. üzerinde günde 100 ml verebileceğimiz yazıyor ama ben bi kez 50 ml veriyorum.kullanılışıda üzerinde yazıyor çok pratik ,benim bebeğim severek içiyor tavsiye ederim.

canım benim kızım bronşit oldu ve geçtikten sonra bu hırıltı başladı.bronşit belirtisi başka şeyler.öksürük,ateş,burunda akıntı vs..

arkadaşlar günde bir yemek kasığı ada çayı içir bak bir şeyi kalmayacak

canim deniz suyu damlat burnuna acar genzini sprey degil damla olanlardan sprey cok zor oluyor

canim deniz suyu damlat burnuna acar genzini sprey degil damla olanlardan sprey cok zor oluyor

damlatıyorum canım ama hala hırıl hırıl ses geliyor.yarın dr götüreceğim bakalım ne diyecek.birde vücudunda kırmızı lekeler olmaya başladı ve giderek artıyor.bu ne anlamadım şimdi..

bnm oğlumunda özellikle uyurken
hırıltı geliyo burnundan
dr.una tlf ettim mevsim değişklilklerinde oluyomuş
normalde bodrumda oturuyoruz şuan ist.dayız ordayken geçmişti
şimdi yeniden oldu hava değişikliğinden diyoruz biz
eğer geçmezse dr.a götrücm bende
adaçayını deneyim bakalım

benım oğlumda da var :( bızdemı bronsit olduk bırara oksuruyordu

değildir canım bronşit öyle basit bir öksürükle yada hırıltıyla olacak şey değil.bebeğin boğulurcasına durmadan öksürüyorsa,burun akıntısı ve ateşi varsa bronşitten şüphelenmen lazım..

Back