Saç Rengi ve Saç Boyama önerisi olan varmı? _resimli_

silent.scream...

özgürlük emek ister..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
291
1
96
34
İzmir
saçımı sonbahar kızılına boyamıştım bayanlar. aktı aktıı böyle berbat bi renk oldu. buyrun.

...

Uploaded with ImageShack.us ....

şimdi çok kararsız kaldım. tekrar kızıl yapıyım mı diye düşünüyorum. ama en fazla 15-20 gün dayanıyor. aslında pek hevesimi almış değilim. kızılı çok seviyorum. bir yandan aklımda saçımı komple çilek kırmızısı gibi bir renge boyamak var yakışıcağnı bilsem anında o renge boyucam çok canlı ve iddialı bi kızıl ama cesaret edemiyorum. ten rengime gidermi acaba?? fisfisfis
bir yandan da aklımda saçımın bi tutamaını çilek kırmızısı yapıp komple mavi-siyaha boyamak var. bu resimdeki saçıma mavi-siyah nasıl tutar acaba renkte dalgalanmalar olur mu?

bu hafta sonuna kadar saçımı mutlaka boyamam lazım bayanlar hadi bir el atın..

boshayallersmile bayanssulusmile

bence sıyah yap komple bır parca cılek kızılı bırak

şuan benim de aklımda bu var ama evde yapabilirmiyim onu düşünüyorum.
saçımın bir tutamını alüminyum folyoyla sarıp, komple saçımı siyaha boyadıktan sonra o kalan tutamı da kırmızıya boyarım.. olsa olsa böyle olur dimi :hulya:

Sanırım sen önceden de mavi siyaha boyamıştn diye hatırlıyorum. bence kızılı çok seviyosan kızıla devam et . ve komple çilek kırmızısı güzel fikir bnce :)

Sanırım sen önceden de mavi siyaha boyamıştn diye hatırlıyorum. bence kızılı çok seviyosan kızıla devam et . ve komple çilek kırmızısı güzel fikir bnce :)

evet canım doğru hatırlıyorsun mavi-siyaha da boyamıştım daha öncekaydirigubbakcemile2
kızılı seviyorum evet ama normalde açık tenliyimdir sıcaklığın artışına bağlı olarak tenim de koyulaştı sanki ve kızılı artık kendime yakıştırmamaya başladım. zaten çilek kırmızısıda bembeyaz bir tene gider kafamçokkarıştı

kışın denemeyi düşünmeye başladım çilek kırmızısını bilmiyorumkismile

sana kızıl çok yakışıyor bence, kızıla ilk boyattığında da yorum yapmıştım zaten, ten rengine ve saç modeline yakışıyor, ayrıca tarzına da yakışıyor, bu arada üstündekinin aynısndan bende de var pişti olduk
kızıldan hevesini alamadıysan biraz daha devam et bence, yakışmasa devam et demezdim, okullar açılınca da değişiklik olsun diye tamamını siyah yapıp bi tutamını kırmızı yap güzel olur :1rolleyes:

galiba mavi-siyahtan da vazgeçiyorumm.. akannehir

'' dipler açık viyole, uçlardan bir tutam kırmızı '' acaba nasıl olur bilmiyorumkismile
kızılın üstüne viyole nasıl tutar? hiç deneyeniniz varmı ?

piştimi oldukkk eyvaah eyvahh ohaoldumsmile delikafadulden
saol canım benim yaa dediklerin beni bir kez daha kızıl için gaza getirdi ama dediğim gbi ten rengim daha koyu geliyor sanki artık bana. yakışmaz diye korkuyorum

piştimi oldukkk eyvaah eyvahh ohaoldumsmile delikafadulden
saol canım benim yaa dediklerin beni bir kez daha kızıl için gaza getirdi ama dediğim gbi ten rengim daha koyu geliyor sanki artık bana. yakışmaz diye korkuyorum

aslında evet beyaz tenle kızıl saç hatta iddialı kızıllar süper duruyor
ama yukardaki fotoda bi abeslik yok bence saç rengin-ten rengin arasında, normal duruyor
belki sen öyle hissediyor olabilir misin, sana öyle geliyordur, arkadaşlarına sor bi istersen dışardan gören ne diyor bakalım

bi de benim arkadaş saçını kızıla boyamıştı da, kızıl üstüne kolay kolay renk tutmuyormuş sanırım, alttan hemen çıkıyormuş, gerçi mavi-siyahta da bu böyle midir bilemem

ben beyaz ten seviyorum ve bu yaz güneşten kaçabildiğim kadar kaçtım hep korundum kremlerde beyaz kalmak adına :)

şimdi siyaha boyadın diyelim ama kızıldan hevesini alamadın daha, tekrar kızıl istersen siyahın üstüne tutar mı bunu düşün bide açtırınca çok yıpranacak CADIARZU

Kardeşimin saçlarıda kor ateş kızılıydı.Aynı senin saç rengin gibi duruyordu.Bu pazar siyaha boyadık.Aradan kızıllar parlıyor ama çok hoş durdu.Çok yakıştı.Bence siyah yap derim :)

bayanlar ilgilenemedim kusura bakmayın. bu havada üşütmüşüm yorgan döşek yatıyorum :sinifsinif: sabah ilaçlarımı almak için eczaneye gittiğimde eczacı abla bu akmış saçımın bile bana çok yakıştığını kızıla devam etmemi söyledi. kafam iycee karışiiyyyy kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…