Günaydın arkadaşlar benim boyum 160 minyonum bu seneye kadar kaşe kabanlara asla sıcak bakmazdım gerçi halende öyle ama çok aşırı derecede istiyorum bir kaç kez zrada falan denedim ama çok büyük durdu gibi eşimde beğenmedi bende ama halen istiyorum elbiselerle taytlarla kombinlemek için sizin var mı önerebileceğinz model marka kısa olanlar için şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önerisi olan var mı ?
- Konu Sahibi snemakotu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 11.407
- 25.724
- 548
Krem rengi harika duruyor kesinlikle dene derim , ağır olanları tercih etme , yumuşak ve hafif olsun , önereceğim marka yok şuanda...Günaydın arkadaşlar benim boyum 160 minyonum bu seneye kadar kaşe kabanlara asla sıcak bakmazdım gerçi halende öyle ama çok aşırı derecede istiyorum bir kaç kez zrada falan denedim ama çok büyük durdu gibi eşimde beğenmedi bende ama halen istiyorum elbiselerle taytlarla kombinlemek için sizin var mı önerebileceğinz model marka kısa olanlar için şimdiden teşekkürler
- 20 Mart 2016
- 662
- 1.149
- 113
fazla oversize modellere bakmayın minyonlara gitmiyor onlar, dozunda bir oversize kaban yakışacaktır. çok hantal, kaba ve sert bir kumaş da olmasın.Günaydın arkadaşlar benim boyum 160 minyonum bu seneye kadar kaşe kabanlara asla sıcak bakmazdım gerçi halende öyle ama çok aşırı derecede istiyorum bir kaç kez zrada falan denedim ama çok büyük durdu gibi eşimde beğenmedi bende ama halen istiyorum elbiselerle taytlarla kombinlemek için sizin var mı önerebileceğinz model marka kısa olanlar için şimdiden teşekkürler
- 4 Eylül 2014
- 1.408
- 5.545
- 358
Krem rengine de baktım da siyah olsun her şeyle kombinlensin diye düşündümKrem rengi harika duruyor kesinlikle dene derim , ağır olanları tercih etme , yumuşak ve hafif olsun , önereceğim marka yok şuanda...
Bu kısadan var bende bu sene uzun görüyorum herkesteŞu şekil kısa kaşe kabanlar da var bele kadar olan, onları tercih edebilirsiniz. Hep kendi sevdiğim renkte olanlarını yüklemişim ama farklı renkler de mevcut
Eki Görüntüle 3519067 Eki Görüntüle 3519068 Eki Görüntüle 3519069
Peki deneyeceğim :)160 minyon muymuş ya?
bu arada önerim kolları tam omuz hizasından gelen kabanlara bakmanız, oversizeler alışmayınca çok büyük hantal gibi geliyor.
Teşekkürler :)fazla oversize modellere bakmayın minyonlara gitmiyor onlar, dozunda bir oversize kaban yakışacaktır. çok hantal, kaba ve sert bir kumaş da olmasın.
Evet öyle de çok göremedim hep diz altı varPardesü gibi ise beğenmemiş olabilir. Kısa modellere bakın. Diz üstü.
- 20 Mart 2016
- 662
- 1.149
- 113
Ama kaşe kabanlarda uzun modeller daha cool duruyor bence. Bir de altına hafif topuklu klasik bir botla beraberEvet öyle de çok göremedim hep diz altı var
- 10 Aralık 2024
- 13
- 10
- 3
- 19
Zaranin modelleri genellikle oversize oluyor. 1.68 boyundayim bende cok seviyorum kabanlari. Stradivarius’dan aliyorum genelde oradakiler cok daha uzerine gore olabilir. En son koton’a da kase kabanlar gelmisti deneyebilirsiniz. Kesinlikle uygun olan bir kaban bulabilirsinizGünaydın arkadaşlar benim boyum 160 minyonum bu seneye kadar kaşe kabanlara asla sıcak bakmazdım gerçi halende öyle ama çok aşırı derecede istiyorum bir kaç kez zrada falan denedim ama çok büyük durdu gibi eşimde beğenmedi bende ama halen istiyorum elbiselerle taytlarla kombinlemek için sizin var mı önerebileceğinz model marka kısa olanlar için şimdiden teşekkürler
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Uzunlar da mutlaka yırtmaçlı olsun daha rahat edersiniz. Bi de alışmadınız diye tuhaf geliyodur. Ben de kısayım. Oversize ve yarasa kollar filan asla yakışmaz. Ama beğeniyorum giyiyorum yani yakışmaması hiç umrumda değil. Hatta beni o kadar kilolu gösteriyo ki oversize kıyafetlerim. Belim ağrıyo diye doktora gittim. Doktor kilo verin dedi. Kilo mu vereyim dedim. Kaç olayım dedim. yani 60 65 olsa iyi olur dedi. Ki ben 58 59 kiloydum.Evet öyle de çok göremedim hep diz altı var
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Bence postallaAma kaşe kabanlarda uzun modeller daha cool duruyor bence. Bir de altına hafif topuklu klasik bir botla beraber
Evet etrafım hep o modellerle dolu :) benimde hoşuma gidiyo ama kendime yakıştıramıyorum aslında benden kısalarda bile var ben giyince Cüneyd efendi gibi oluyorumAma kaşe kabanlarda uzun modeller daha cool duruyor bence. Bir de altına hafif topuklu klasik bir botla beraber
O da güzelBence postalla
Kotona bakmadım stradide kiler de gözüme uzun geldi denemedim gidince deneyimZaranin modelleri genellikle oversize oluyor. 1.68 boyundayim bende cok seviyorum kabanlari. Stradivarius’dan aliyorum genelde oradakiler cok daha uzerine gore olabilir. En son koton’a da kase kabanlar gelmisti deneyebilirsiniz. Kesinlikle uygun olan bir kaban bulabilirsiniz
Hahaha komik bir durum olmuş :))Uzunlar da mutlaka yırtmaçlı olsun daha rahat edersiniz. Bi de alışmadınız diye tuhaf geliyodur. Ben de kısayım. Oversize ve yarasa kollar filan asla yakışmaz. Ama beğeniyorum giyiyorum yani yakışmaması hiç umrumda değil. Hatta beni o kadar kilolu gösteriyo ki oversize kıyafetlerim. Belim ağrıyo diye doktora gittim. Doktor kilo verin dedi. Kilo mu vereyim dedim. Kaç olayım dedim. yani 60 65 olsa iyi olur dedi. Ki ben 58 59 kiloydum.
- 4 Eylül 2014
- 1.408
- 5.545
- 358
E herkeste uzun görüyorsanız ne yapalım fiziğinizin uzun kabana uygun olmadığını söylüyorsunuz??Bu kısadan var bende bu sene uzun görüyorum herkeste