önerinize ihtiyacım var

bupink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
18
15
3
Konuyu nereye açacağımı bilemedim eğer yanlış yerdeysem şimdiden kusura bakmayın.
Bir blog açacağım keşif üzerine. Bir müzik olabilir bi yemek bir yer olabilir. Yani genel keşiflerimi anlatacağım. Sitenin ismi için bana yardımcı olur musunuz?
İsmin kısa olması önemli

Kısa derken tek kelime mi?
Sonraki konun keşfin belli değilse kırık pusula olabilir miss Colomb olabilir

Kaşif geldi aklıma.
kaşif adlı bi site mevcutmuş ne yazık ki :/

Kısa derken tek kelime mi?
Sonraki konun keşfin belli değilse kırık pusula olabilir miss Colomb olabilir
tek kelime olursa daha etkili olur ama tek olmasa da çok uzun olmaması lazım :/ sonraki konum belli olmayacak o yüzden kırık pusula anlamlı olabilir not ettim bunu teşekkür ederim :)

Seçeceğin şey somut olursa daha çok akılda kalır. Ya da kisaltmalar.Mesela palmiye dedin diyelim palmiye resmi koyarsın insanlar ya neydi şu sitenin adı diye düşünmezler. Resimle destekleyecegin bir isim koyarsan akilda kalma yuzdesi büyük ölçüde artar :)

Anladım evet çok haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim :) baya bir yeniyim de bu konularda. Çok teşekkür ederim yardımın için :)

'Keşfetmelisin' olabilir
Maalesef o isim de alınmış teşekkür ederim yine de :)

Anladım evet çok haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim :) baya bir yeniyim de bu konularda. Çok teşekkür ederim yardımın için :)

Maalesef o isim de alınmış teşekkür ederim yine de :)
Hadi ya neyse aklıma başka bir şeyler yine geldi inşallah faydalı olur : Keşif yolculuğu,Sadece keşfet,Keşif sırları, Keşifler kraliçesi,Keşif maratonu,Keşfeden,Keşfetmeye devam,Keşfedildi mi ,Keşfedilemeyenler,Keşif günlüğü,Keşif vagonu,Keşiflenenler, Keşfettim ki,Keşiften keşfeden,Keşfedildi...Beynim yandı umarım birini beğenirsin.

Yaa harikasın birsürü bulmuşsun çok teşekkür ederim Hepsini akşam inceleyip bir sonuca varacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…