onerinize acıgım

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
Kızlar ben da ocak sonu gibi kpss ye baslyanlardanım ilk baslarda saat tutmadan calısıyordum ama simdi gunde bes saat calısma duzenını oturttum ınsallah, gunde uc derse zaman ayırdıgım ıcın yavas ılerliyorum. Bes saatin ardına yıne bos vaktım kalıyor ama canım ıstemedigi ıcın acıkcası calısmıyorum kendimi bunaltmamak ıcın...Sizce verimsiz olacaganı dusundugum halde zamanı ılla doldurmalı mı yoksa "tası delen surekliliktir" felsefemle yola devam mı etmeliyim?

Kızlar ben da ocak sonu gibi kpss ye baslyanlardanım ilk baslarda saat tutmadan calısıyordum ama simdi gunde bes saat calısma duzenını oturttum ınsallah, gunde uc derse zaman ayırdıgım ıcın yavas ılerliyorum. Bes saatin ardına yıne bos vaktım kalıyor ama canım ıstemedigi ıcın acıkcası calısmıyorum kendimi bunaltmamak ıcın...Sizce verimsiz olacaganı dusundugum halde zamanı ılla doldurmalı mı yoksa "tası delen surekliliktir" felsefemle yola devam mı etmeliyim?
Bence bunaltmamak icin calısmıyorsun ya yatagına gec, ayaklarını uzat, kahveni al yanına
Eline de ders kitaplardan birini al, öylesine oku, calısma stresi olmadan
Tası delen sürekliliktir lafını uyguladım hayatımda, pisman degilim :KK50:

Bence bunaltmamak icin calısmıyorsun ya yatagına gec, ayaklarını uzat, kahveni al yanına
Eline de ders kitaplardan birini al, öylesine oku, calısma stresi olmadan
Tası delen sürekliliktir lafını uyguladım hayatımda, pisman degilim :KK50:
tesekkür ederim haklısın ne kadarı kalsa aklımda kar :)

Evde tek kalıyorsan duvarlarına ders notları as gelip gectikce okursun aklında kalır
Ben bu ay eve cıktım tek kalıyorum, gercekten böyle cok iyi calısılıyor.
evde calısma ortamım var ama zaten bazı derslerde not alıyorum ozet seklinde en son bakmak ıcın...Cografya ya bir dahaki donusumde dedıgınız teknıgı uygulayacagım muhtemelen

kız ben tutuştum burda yetiştiremiycem diye : F

aslında yetişir ama panik işte
valla bu bes saatlik performansı kaybetmekten korkuyorum onun dısında yetişir diye umit ediyorum. Cok stres yapınca, yuklenınce verimsiz oluyormusu gibime geliyo

valla bu bes saatlik performansı kaybetmekten korkuyorum onun dısında yetişir diye umit ediyorum. Cok stres yapınca, yuklenınce verimsiz oluyormusu gibime geliyo

zaten 6 saat falan verimli çalışan için iyi. Ama 6 yapmaya çalış bence daha iyi olur

saymıyorum pek ama bi en az 8 vardır herhalde

ama yavaş ilerliyorum ve hiç tam hissetmiyorum malesef /:

zaten 6 saat falan verimli çalışan için iyi. Ama 6 yapmaya çalış bence daha iyi olur

saymıyorum pek ama bi en az 8 vardır herhalde

ama yavaş ilerliyorum ve hiç tam hissetmiyorum malesef /:
benim de o bes saatte verimsiz gectigini dusundugum saatler illa oluyor ama o karamsarlıgın benı ele gecırmesıne ızın vermıyorum cunku hemen motıvasyonunu yıtıren bırıyım, oyle dusunursem bırakabılırım de zaten olmuyor dıyerekten:/ o yuzden bu performansı sureklı hale getırmek onemlı benım ıcın

X