• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerileriniziiiiii bekliyorum lütfeeennn

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
2009 TEF Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.2011'de başka alandan atamam oldu.öğrenciyken dersleri öğrenmemek için elimden geleni yaptım :( inşallah kısmet olursa bu yaz alan değişikliği yapacağım.ama aradan 4 yıl geçmiş oluyor.çevremde soracak kimse yok.dersleri unuttum bir kaç aydır ders çalışıyorum ama yinede korkuyorum dersleri nasıl anlatacağım.meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

2009 TEF Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.2011'de başka alandan atamam oldu.öğrenciyken dersleri öğrenmemek için elimden geleni yaptım :( inşallah kısmet olursa bu yaz alan değişikliği yapacağım.ama aradan 4 yıl geçmiş oluyor.çevremde soracak kimse yok.dersleri unuttum bir kaç aydır ders çalışıyorum ama yinede korkuyorum dersleri nasıl anlatacağım.meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

Cok zorlanacagini sanmıyorum ki zaten konularına da çalışıyorsun .zaten öğretmen yardımcı kitabiolacagi icin cok zorlanmazsin ama bunu tabi ki de ogrencilere yansitmamalisin meslek lisesi ogrencilerinin cogu davranışını biliyorsundur merak etme

bende cok zorlanacagını zannetmıyorum.
yazı iyi değerlendirirsen tamamlarsın bence.
ayrıca derslere başladığında kolaydan zora olacağı için sende açıklarını tamamlamış olursun.

Back