Çok güzel olmuş güle güle kullan:) kaça yaptırdın acaba bu saçı:) bir de anlıyorum seni ben de hiç güvenmem sanal aleme de... sadece göz kısmınla saçlarının gözüktüğü bir foto paylaşsan benim kaşlarım da koyu renk... Ben de saçımı açmak istiyorum ama kaşlarımdan dolayı emin değilim
Çok güzel olmuş güle güle kullan:) kaça yaptırdın acaba bu saçı:) bir de anlıyorum seni ben de hiç güvenmem sanal aleme de... sadece göz kısmınla saçlarının gözüktüğü bir foto paylaşsan benim kaşlarım da koyu renk... Ben de saçımı açmak istiyorum ama kaşlarımdan dolayı emin değilim
Vallahi bayıldım çok farklı bir hava katmış sana:) Yaptıracağım sanırım ben de... Çok sağol canım verdiğin bilgiler ve fotolar için:) Kaşlarımı boyatmak da istemiyorum açıkçası çünkü sonra dökülüyor falan sarımsaklar yağlar...
bişey danışıcam. Saçlarım açıldı bı ton falan zemın koyu karamel gibi aralarda balyaj var işte.Ama ben biraz daha açılsın istiyorum açıkçası.(2-3 ton)
Sizce kuaföre nasıl anlatmalıyım. Yani açıkçası üzerine düz boya(açıcısız) küllü sarı falan yapsak açılır mı, yoksa tekrar bir oriel işlemi şart mıdır?
Bilgisi veya fikri olanlar lütfen yardmcı olablrmii. Teşekkür ettim