bence saçların ve kaşların sarı yapmak için çok koyu yani balyaj da olsa kaşlarını açman gerekecek yazık etme bence doğallığına
Doğal rengini çok beğendim.
Bence bu rengin üstüne sarı tonlarında balyaj gitmez, koyu renklerin arasına açık renk atmasını ben çok itici bulurum. Saçın renginden maksimum 2 ton açık olmalı bence balyaj veya gölge tarzı işlemler.
Ama saçından 2 ton açık kahve tonları gayet doğal durabilir.
Daha sarımsı istiyorsan, bence saçını bütün olarak daha açığa boyat açık kahve gibi, üstüne sarımsı balyaj attır. Öyle daha kaliteli gözükeceğini düşünüyorum.
Selam kızlarr :))
Saçlarımı boyatmaya karar verdim artık ama cidden karar veremiyorum. Krepe balyaj istiyorum sarı tonunda ama gider mi gitmez mi bilmiyorum.
Resimlerde doğal saçım.
Yorumlarınızı alabilir miyim
Misscancer canım benim doğru sarı ıstıyosam açtırmam lazım onu iyice belledim :)
Lialay canım cok sağol ya. gidişat o ki boyatmıcam zaten.
everythingwillbegreat teşekkürler tatlım. O yöne doğru gitmekteyim, dogal yakısıo diyosanız.
kızlar sizinlede paylaşmak istedim.
Balyajdanda syahtanda vazgeçtim, öneriler üzerine Loreal Casting Color 535 Çikolata Kahve aldım ıkı kutu. Boyadımda kendim simdi boneyle bekliyorum 10 dakıkası kaldı.
Cok tatlı duruyodu kutuda bakalım ınsallah güzel olur
hadı ya. aynen kızıllığı bende duydum tatlım ama napayım cok şeker duruyodu kutudaki rengi.
Şimdi baya koyu ama kestane gibi birşey. yıkadıkça açılır diye umut ediyorum. Yine kahverengi parıltılar var ama daha yenı tabı bakalım zamanla nasıl olucak
güle güle kullan canım.benim zemin açık renkti belki o yüzden çok kızıl olmuştur :26:
zamanla akıyor rengi en koyu rengine kadar boyadım ben yine kahveye dönüyor 3-4 haftada
Saçların hem sağlıklı hemde çok yakışıyor benceEğer illad balyaj istiyorsan bu sarı olmamalı. Tamamını kumral yapıp o şekilde uçlarına sarı tonalrında balyaj attırabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?