• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Önerilerinizi Bekliyorum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nazl

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
199
4
318
İzmir
Selam kızlarr :))
Saçlarımı boyatmaya karar verdim artık ama cidden karar veremiyorum. Krepe balyaj istiyorum sarı tonunda ama gider mi gitmez mi bilmiyorum.
Resimlerde doğal saçım.

Yorumlarınızı alabilir miyim :16:

Eklentiler

• $d.jpg
    $d.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $484642_10150935896588402_1729988746_n.jpg
    $484642_10150935896588402_1729988746_n.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
bence saçların ve kaşların sarı yapmak için çok koyu yani balyaj da olsa kaşlarını açman gerekecek yazık etme bence doğallığına :ssz:

Doğal rengini çok beğendim.
Bence bu rengin üstüne sarı tonlarında balyaj gitmez, koyu renklerin arasına açık renk atmasını ben çok itici bulurum. Saçın renginden maksimum 2 ton açık olmalı bence balyaj veya gölge tarzı işlemler.
Ama saçından 2 ton açık kahve tonları gayet doğal durabilir.
Daha sarımsı istiyorsan, bence saçını bütün olarak daha açığa boyat açık kahve gibi, üstüne sarımsı balyaj attır. Öyle daha kaliteli gözükeceğini düşünüyorum.

bence saçların ve kaşların sarı yapmak için çok koyu yani balyaj da olsa kaşlarını açman gerekecek yazık etme bence doğallığına :ssz:

aslında haklısın canım cokda yıpranacak açılana kdar farkındayım ama hani ben uclarına istiyorum balyajı ondan kaşlara gerek kalmaz diye düşnyrm veya braz kırdırırım.

Doğal rengini çok beğendim.
Bence bu rengin üstüne sarı tonlarında balyaj gitmez, koyu renklerin arasına açık renk atmasını ben çok itici bulurum. Saçın renginden maksimum 2 ton açık olmalı bence balyaj veya gölge tarzı işlemler.
Ama saçından 2 ton açık kahve tonları gayet doğal durabilir.
Daha sarımsı istiyorsan, bence saçını bütün olarak daha açığa boyat açık kahve gibi, üstüne sarımsı balyaj attır. Öyle daha kaliteli gözükeceğini düşünüyorum.

Önceikle teşekkür ederim canım. Bende o konuda tereddütteyim. Olmadı dediğin gibi 2 3 ton açk yaptırayım. Açık kahve sonra balyaj falan istemiyorum . İşin açığı dip boyada istemiyorum süreklı uğraşmak öle bi cıkmaza girmek üzzereyim bakalımmm:18:

Tatlım bence kumral tonlarında birşeyler dene uçlara doğru sarı balyajlar yaptır. Küllü bir şeyler olursa daha doğal durur hem. Ten rengin açık olduğu için kötü duracağını sanmam. :)

Bence sakın bir işlem yaptırma sağ taraftaki fotoğrafta boyalı sandım hatta çok güzel yakışıyor kendi rengin sana bozma :15:

Misscancer canım benim doğru sarı ıstıyosam açtırmam lazım onu iyice belledim :)
Lialay canım cok sağol ya. gidişat o ki boyatmıcam zaten.
everythingwillbegreat teşekkürler tatlım. O yöne doğru gitmekteyim, dogal yakısıo diyosanız.

Selam kızlarr :))
Saçlarımı boyatmaya karar verdim artık ama cidden karar veremiyorum. Krepe balyaj istiyorum sarı tonunda ama gider mi gitmez mi bilmiyorum.
Resimlerde doğal saçım.

Yorumlarınızı alabilir miyim :16:

ben senin yerinde olsam hiç bulaşmam boyaya çünkü hem saçın gayet güzel ve doğallığı gittiği zaman kolay kolay eski sağlamlığını bulamıyor saç.

Misscancer canım benim doğru sarı ıstıyosam açtırmam lazım onu iyice belledim :)
Lialay canım cok sağol ya. gidişat o ki boyatmıcam zaten.
everythingwillbegreat teşekkürler tatlım. O yöne doğru gitmekteyim, dogal yakısıo diyosanız.

Ben 6. sınıfta başladım boyamaya saçlarım bir türlü toparlanmadı bir daha zaten 1 kez boyayan bir daha hep boyuyor. Ardı arkası kesilmiyor malesef :50: Boyatmayarak en iyi seçimi yapmış olursun :31:

kızlar sizinlede paylaşmak istedim.
Balyajdanda syahtanda vazgeçtim, öneriler üzerine Loreal Casting Color 535 Çikolata Kahve aldım ıkı kutu. Boyadımda kendim simdi boneyle bekliyorum 10 dakıkası kaldı.
Cok tatlı duruyodu kutuda bakalım ınsallah güzel olur
:nazar:

kızlar sizinlede paylaşmak istedim.
Balyajdanda syahtanda vazgeçtim, öneriler üzerine Loreal Casting Color 535 Çikolata Kahve aldım ıkı kutu. Boyadımda kendim simdi boneyle bekliyorum 10 dakıkası kaldı.
Cok tatlı duruyodu kutuda bakalım ınsallah güzel olur
:nazar:

Loreal casting serisi kullanmakla çok doğru bir karar vermişsin :46: saçlarını yıpratmaz aksine çok güzel bir parlaklık ve yumuşaklık verir bu boya ama kızıl olacak saçların ben karamel saçlarımın üzerine boyamıştım geçmek bilmeyen bir kızıllık yapıştı saçlarıma malesef :50::26:

hadı ya. aynen kızıllığı bende duydum tatlım ama napayım cok şeker duruyodu kutudaki rengi.
Şimdi baya koyu ama kestane gibi birşey. yıkadıkça açılır diye umut ediyorum. Yine kahverengi parıltılar var ama daha yenı tabı bakalım zamanla nasıl olucak

hadı ya. aynen kızıllığı bende duydum tatlım ama napayım cok şeker duruyodu kutudaki rengi.
Şimdi baya koyu ama kestane gibi birşey. yıkadıkça açılır diye umut ediyorum. Yine kahverengi parıltılar var ama daha yenı tabı bakalım zamanla nasıl olucak

güle güle kullan canım.benim zemin açık renkti belki o yüzden çok kızıl olmuştur :26:
zamanla akıyor rengi en koyu rengine kadar boyadım ben yine kahveye dönüyor 3-4 haftada

güle güle kullan canım.benim zemin açık renkti belki o yüzden çok kızıl olmuştur :26:
zamanla akıyor rengi en koyu rengine kadar boyadım ben yine kahveye dönüyor 3-4 haftada

sağol canım benim :)

ya işte biraz aksın bakalım. Tam bi otursun çikolata kahve. begenırsem boyarım ayda bir yani en olmadı.
İlk defa boyadım zaten bi hevesti ama begenırsemde ne güzel :emir_bebek:

Saçların hem sağlıklı hemde çok yakışıyor bence :3: Eğer illad balyaj istiyorsan bu sarı olmamalı. Tamamını kumral yapıp o şekilde uçlarına sarı tonalrında balyaj attırabılırsın. :40:

Saçların hem sağlıklı hemde çok yakışıyor bence :3: Eğer illad balyaj istiyorsan bu sarı olmamalı. Tamamını kumral yapıp o şekilde uçlarına sarı tonalrında balyaj attırabılırsın. :40:

Sagol canimm cok tskkr ederim. Ama artk cok gec.blyjdn vazgctm ckolata kahve yaptm.hem brz degsklk olsn hemde dogal dursun die :)

Merhabalar kızlar..
Napsam napsam derken en sonunda kuaförümün ve yengemın baskısıyla krepe balyaj yaptırdım..

İlk olarak hiç boyanmadan önce Loreal casting çik. kahve boyamıştım fakat bi işe yaramadı, ondan 1 ay sonra neva color capuccino ve küllü kumralı karştrp boyadım cok tatlı bi renk çıktı..
Bundanda bir ay sonra yani -dün- krepe balyaj attırdım. Birazdan bilgi ve sizlere öneri olsun diye resimleri ekleyeceğim

:3:

İnşallah istediğin gibi olmuştur canım:) çok merak ettim ben de düşünüyorum hemen paylaşırsan çok sevinirim:)

Back