Cilt Bakımı Ürünleri Onerilerinizi Bekliyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mortifera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
80
3
Arkadaslar sorunlarimi yazsam bana urun onerisinde bulunur musunuz ?
Karma bir cilde sahibim, 30 yasindayim, cok acik bugday tenim (hatta beyaz). Baska ne bilgi vermem gerektigini bilemedigimden bu sekilde ozet gectim.
*Regl donemlerimde cildimde minik kabartilar oluyor. Sivilex denen bir sey onerdi doktor ama ise yaramiyor artik. Aniden sivilce cikabiliyor. Biraz da alerjik bir bunyem var.
*Cilt tonumu duzgunlestiremiyorum. Ve yuz sıkılastirici kullanmak icinde uygun bir zaman oldugunu dusunuyorum. Yuzu hem sıkılastiran hem de tonu duzgunlestiren bir urun tavsiyenize ihtiyacim var.
*Goz altlarimda hep cokukluk var (kansizlik ve enfeksiyon sebebiyle) kapatici kullanmaya karar verdim. (hic fondoten bile kullanmadim simdiye kadar) bana yuzde agirlik yapmayacak hmm yani hafif fondoten ve kapatici tavsiye eder misiniz ?

Simdiden cok tesekkurler.

hem sivilceleri önleyen ve kurutan hem cildi sıkılaştıran KİLDEN MARKA MASKE VAR .. AYŞENUR YAZICININ SİTESİNDE İYİ YORUMLARI VAR OKU İSTERSEN.... GÖZ ALTINDA MORLUK VARSA MECİTEFENDİ GÖZ MORLUK KREMİ KULLAN .. 2 ARKADAŞIM DÜZENLİ 1 AY KULLANDI VE MORLUĞU GEÇTİ.. BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. SENDE Bİ ARAŞTIR İSTERSEN

bencede kil maskesi kullanırsan çok memnun kalırsın. özellikle şu an reklemları ve kampanyası olan bir ürün var (dermokil ) her cilt tipine uygun maskeleri var fiyatlarıda normal. kullan memnun kalırsın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…