önerilerinizi bekliyorum..

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
35
İstanbul
arkadaslar konuyu doğru yeremi actım bilmiyorum ama size danısmak istediğim bi şeyler var..benim 3 senelik ciddiyetle devam eden bi ilişkim var..ve 2 hafta sonra bi aksilik cıkmazsa erkek arkadasımın ailesiyle tanısıcam..ne giymeliyim..sacımı nasıl yapmalıyım..giderken ne götürmeliyim..cok özenmiş gibi olmamalıyım ama özensizde gitmemeliyim..giderken cicek götürsem annesine komik mi olur(sanki ben istemeye gitmişim gibi)..ama 1 kilo baklava götürücek halim de yok ya..bana önerilerde bulunursanız cok sevinirim..şimdiden tesekkürleropuyorumnanaktan

çiçek deilde erkek arkadasınada sorarak annesini sevdigi bir dekoratif bişiyi alabilirsin hem hosuna gider hemde begenince senin hakkında düşünceleride olumlu olurr bi elbise giyebilirsin sade duz bişi fön cektir yeterli hafif makyaj cok abartma ama asla yiyecek gibi bişi alıpta gitme bence

evet bende sade bi elbise giymeyi düşünüyorum..ama hala giderken ne götürecegim konusunda kararsızımCADIARZU

canım yiyecek tarzında bişiyle gitme bence ilk gidişin öyle kuru pasta fln basit geldi bana dediğim gibi bir süs eşyası biblo olabilir

Back