• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar....

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
481
77
98
Çok uzun zaman oldu biliyorum önce çok güzel bir çocukluk sonra başarılı bir öğrenim hayatı ve lise bittiği gibi evlilik arkasındanda hayatımın en güzel hediyesi oğlum. güzel şeyler gibi bakınca ama hepimizin olduğu gibi acısıyla tatlısıyla.hayatımda yaptığım hiçbirşeyden pişman değilim ama keşkelerim oldu tabi en çokta hatta kimi zaman ağlamama gizli gizli yaramı kanattığım üniversiteye gitmemekti veya gidememekti evlilik çocuk zaman nasıl geçti anlamadım şimdi 27 yaşındayım belki çok geç belki değil ama okumak istiyorum burada benim gibi olan çok kişi gördüm kimi başarmaya çalışıyor kimi başarmış gidiyor sıra bende arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen bu topikte bizim olsun bu sene hazırlanıp 2010 da sınava gireceklerin yalnız ben çok şey bilmiyorum nereden çalışacağımı nasıl kazanma şansımı artıracağımı kazanırsam seçiceğim bölümle kafam karışık. bana yardım ediceğinizi biliyorum kk hanmları bir el atında elasu arkadaşınızda hayallerini gerçekleştirsina.s.

canım bak ben bunları iyice araştırdım bu arada ben lise 3 teyim henüz öğretmenlere tek tek sordum kırtasiye kırtasiye dolaştım deneyimi olanlara danıştım bi kere tümay yayınları konu anlatımları al kendine eğer dersaneye gidebilirsen daha iyi olur ama gidemezsen konuları evde anlayarak özümseyerek çalış acele etme konular bittikçe rahatlarsın =) ama mutlaka hergün çalış .. sonra anlamadığın kısımları sorabileceğin bir yardımcı bulursan daha iyi olur..

öğrenmenin okumanın yaşı yoktur unutma;) hadi başarılar dilerim inş. yararlı olmuşumdur =)

dershaneye gitme şansım yok canım ama kitapları sıkı sıkı çalışıcam inşallah başarırım çok hevesliyim keşke senin zamanlarında değerlendirseydim bu şansı ama kısmet işte sende sakın derslerini boşlama sonra benim gibi pişmanlığını çok duyarsın sanada başarılar canım sağol....

bne de cok nıyetlendım bu sene tekrar gıreyım öss ye dedım ama su an hıc gücüm yok..mafoldumben

4 sene mı ona verene kadar kpss sınavına hazırlanıp ona gırıp bir iş tercihi yapmak daha bana gore

ınsallah kazanırsınz kzlar ,basarılar dılerım sımdıden

bende ilk başında öyle düşünmüştüm ama öss ye çalışırken bir yandanda aslında kpss ye çalışmış olucam hem onada girerim diyorum, üniversiteyi bitirmek daha güzel geliyor bana en azından mezun olduğumu başardığımı görmek daha güçlü hissettirecek beni....

evet haklısın ben de su an işletme 4.deyım ,bu sene tekrar gırıcem össye ama acıktan bır yer tercıh edıp ıkı yıllık okumak nıyetım..

kpss de gozum halen ,o bıle cok zor ya artık napalım akannehir

bende ilk başında öyle düşünmüştüm ama öss ye çalışırken bir yandanda aslında kpss ye çalışmış olucam hem onada girerim diyorum, üniversiteyi bitirmek daha güzel geliyor bana en azından mezun olduğumu başardığımı görmek daha güçlü hissettirecek beni....

cnm bende sendenim ama benim fazlam var (oğlum yani 2 yaşında:ecrin_bebek:) bende hazırlanıyorum.....ama ben bir dersaneye kayıt oldummm....sana da tavsiyem bir öss dergisine üye olmalısın düzenli konu çalışman açısından ben final dergisine iyi oldum bu arada ama forumda fem dergisi çok iyi diyenlerde var bir araştır ikiside aynı ayardaymış.....dileklerin gerçek olur inşallah...

öncelile başarılar diliyorum bu heves ve azimle yapılamayacak şey yok.
Fem yayınlarını aldım ewde kendim çalışıyorum ygs ve lys konuları içerikli bi kitap edebiyat için. onun dışında hangi bölümü seçecekseniz ygs ve lys kitaplarını alın hergün düzenli çalışıp soru çözdükten sonra hiçbir sıkıntı kalmaz yapılamayacak şey yok.

29 yaşındayım çalışıyorum sadece akşamları çalışabiliyorum hayatım bencede hemen bi dergiye üye ol ve konu anlatımlı kitap al yalnız öncelikle hangi bölümü istediğine karar ver ona göre çalış mesela ben çocuk gelişimi öğretmenliği istiyorum YGS den sonra LYS3 ve LYS4 e giricem matematik çalışmama gerek yok anlatabilmişimdir inş. :)

Back