• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
şuan belli bişi yok ama ben aldatıldığımı düşünüyorum yani öle hissediyorum beni aldatıp aldatmadığını nasıl öğrenebilrim :( ( ayrı şehirlerdeyiz buna göre önerileriniz bekliyorum )

Son düzenleyen: Moderatör:
nerden vardın bu kanıya biraz anlatsan canm...
ona göre fikrimizi söyleriz yerimseniben

hmm anladım canım ne yalan sölediğini bilmiyorm ama blki o sölediklerini hazmedememişdir ondn böle bişe dmeiş olablirmi belkide sana öle geliyodur :)

güven sorunu yaşıyodur belki de ,
oyüzden böle davranıyo olmasın cnm...
aldatılmak farklı soguk davranmak farklı çnkü...sana soguktur tamam ama aldatma nerden çktı :hulya:

Sen paronayak değilisin canım ama sanırım sevgilin paranoyak baksana yalan söylediğini biliyor ve sonradan bu şekle giriyor...
ben kesin bir kanya varmak istemiyorum ama hislerinin güçlü olduğunu söylüyorsun..
erkekler aldatmaya müsait ama bencede aldatılmış gibi geldi ne bileyim benimde hislerim kuvvetli..özür dilerim ama sanki yatarak değilde birine sempati duyarak bir aldatma başlangıcı gibi hissettim..üzmek istemem seni ben buraya hep hislerimi ve yorumlarımı yazarım çok fazla yazmadığın için hislerimi kullanıyorum

bir günde kaç kez tel ediyor
canım tatlım seni seviyorum kelimelerini sıkça kullanıyormu
özlediğini söylüyormu..
cilveleşiyormu ne bileyim soğuk diyorsun ya yoksa aramıyor tellerini açmıyor mesajlarına ya cevap vermiyor yada bahanelerle geç cevap veriyormu..
yalanı herkes söyler bende söylerim , ama nasıl yalanlar

Canım ; adam senden soğuduğunu söylemiş , bu saatten sonra aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. Yani aldatmamış olsada ,sana soğuduğunu söyleyen bir adamla ilişkiye devam etcek değilsin herhalde..
Bu nedenle sende ondan soğumaya başla istersen.................

senin elindeymiş canım ne yapman gerektiğini biliyor olmalısın şimdi biz ne diyelim ki

eeeeeeehhh be yettiniz artık!!!

Back