Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çok erken olduğunu düşünüyorum ve açıkcası 19-20 yaşlarındaki kızlarımızın evlenmekte neden bu kadar acele ettiklerini de anlamıyorum. Bu dönemi bir geçirseler aslında kendileri de anlayacaklar bunu ama ahh işte... Gençliğinize yazık günah.
Arkadaşlar 20 yaşında üniversitem bitiyor 3 yıllık bir ilişkim var onun ailesi beni tanıyor benim ailem de onu. bu yıl bana teklif edeceğini söyledi. sizce 20 yaş nasıl evlilik için ? üniversitemde bitiyor.. :26: yardım edin ne olur
canım bence 20 yaş çok erken tabi gene kendi tercihin ama ben erken evliliklere çok kızıyorum ben 25 yaşındayım düğünüme az kaldı ve hala korkularım var zaman zaman sorumluluk alabilirmiyim diye düşünüyorum bu yaşlar bi daha gelmiyo tadını çıkart bence