Onerilerinize ihtiyacim var

MrsTeddy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
9
6
1
sevgili kadinlar kulubu sakinleri
sabahin bu saatinde kafama fazlasiyla takilan bir konuda yardiminizi istemekteyim, ben hamile miyim? bi beni dinleyin de derdime care bulun nolur.

nisanlimla gercek anlamda birlikte olmadik, cok gerekirse detayini anlatirim ama ne onun erkeklik ograni benim vajinama dokundu ne de bekaretimde bir bozulma var (kaldi ki bakire olup hamile kalanlar oluyormus, herneyse)

ilk ay hamile kalmaktan cok korktugum icin uzun sure kendimi cok gerdim, cok agladim ve tam olmasi gereken gun reglim baslagidi kendi kendime oh dedim ama ayni gunun gecesi sikintidan ultiker oldum, dort bes gece pes pese serum yedim. Adet hizim kesildi ve erken bitti. O ayi iskence gibi gecirdim. Acaba gercekten sikinti ve ust uste aldigim ilaclardan mi oyle olmustum yoksa internette yaptigim arastirmalar isiginda ogrendigime gore hamileydim de rahme mi yerlesiyordu bebek.
Ondan sonraki iki ay yaldir yaldir gununde adet olmaya devam ettim ve hamilelik dusuncesini tamamen kafamdan sildim. Ha bu arada sorucaksiniz niye test yapmadin diye cunku idrar testi gecikmeden sonra yapilirsa dogru sonuc verme ihtimali var -ki ben hi gecikme yasamadim- oysa alip negatifi okuyup kendimi rahatlatmayi cok isterdim. hastaneye de kan icin gitmeye ne yalan soyliyim guzel ulkem sartlari, cok utandim.
Bu ay reglim yine tam gununde basladi ama bu seferki sorun taa serum aldigim zamanki gibi kahverengi baslamasi ve kisa surucek gibi durmasi. Su an kendim biraz mevsimden oturu rahatsizim ama benim reglim normalde boyle seylerden etkilenmez, takdir edersiniz ki yine kendimi duduncelere bogarak korkutmaya basladim. Gidip kan testi olmak istiyorum ama acikcasi cok izimi de birakmak istemiyorum bi yerlerde devlete basvurmak ne kadar faydali tartisilir, o yuzden bana nolur yol gosterin. Ozel hastaneye gitsem max ne kadar ucret cikar karsima, calisiyorum su an am meslek hayatina yeni atildigim icin aman aman da param yok su an. Ya da aile hekimime gidip doktor bu tahlilleri benden istedi deyip baska bir iki degerle ic ice mi koysam hamilelik icin olan beta testini? Sizleri cok seviyorum, onceki aylarda basliklarin cogu icime su serpmede cok katkili oldu, simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim

Ha bir de niye bu kadar kafama taktim onu soyliyim (kendi ailemde olmasa bile) ustune gebelik midir yanilmiyosam oyle bir gebelik cinsi varmis, regl gorup birkac ay hamilelik devam ediyormus kendince, ister istemez bu ihtimal canimi sikiyor. Ama gelin gorun ki hicbir belirtim yok, ne goguslerim aciyor, ne belim agriyor, ne midem bulaniyor, ne de basim donuyor (ha bu belirti olmama durumuna da guvenemiyorum cunku herkeste ayni belirtiler olucak diye bi kural da yok)

Son düzenleme:
Anlattiklarina gore kesinlikle yuzde yuz hamile degilsin hic kafani yorma bu konuya zaten hamile olsan bikac aylik olmasi lazim degilsin canim merak etme

Anlattiklarina gore kesinlikle yuzde yuz hamile degilsin hic kafani yorma bu konuya zaten hamile olsan bikac aylik olmasi lazim degilsin canim merak etme

Çoook teşekkür ederim yanıt verme nezaketini gösterdiğin için <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…