canım benım uykum deli gibi olsada uyuyamıyorum ben istersem 3 gün uykusuz kalıyım otobüste asla uyuyamıyorumyarayabilir çaylar hatta eczaneye gidin anlatın size daha etkii bir çay verir. bir de bir gün öncesinden hiç uyumayın bence
hap işini görür o zman :)canım benım uykum deli gibi olsada uyuyamıyorum ben istersem 3 gün uykusuz kalıyım otobüste asla uyuyamıyorumnarkozla falan uyutmaları lazım sanırım :)
deneyim ben ayran olayını ozaman :) bir arkadaş daha önermiş :) çok saolun♥Bende sizin gibiyim yılda dört beş kez 13 ssaatlik yolculuk yapma mecburiyetim vardı memleketten üniye Gitmek için. Uyuyamazdım. Akşam hafif bişeyler yiyip gece iki bardak ayran içerdim. Gece içtiğim ayran fena uykumu getirir tatlı tatlı uyurdum azda olsa beni kendime getirirdi o uyku. Ayran candır
iki kere yaşadım ikiside hüsranöyle çayları içme alışkanlığınız yoksa karıştırıp içmeyin bence, üstelik yola çıkacakken. belki sizi daha da rahatsız edebilir. hep içtiğiniz ve sizi rahatlatan bişeyler olsun. uzun yolculuklar yaparım sık sık. gece yolculuğundan çok keyif aldığımda oldu,kendi kendime küfretttiğimde. oturduğunuz koltuk çok etkili bence. bazı koltuklarının tasarımı beni çok rahatsız ediyor deli oluyorum yolculuk burnumdan geliyor. ama iyi bir koltuksa hiç acımam uyurum. belki sizinkide öyle bişeydir