• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinize ihtiyacım var

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
arkadaşlar elinizde 15000- 20000 tl gibi bir para olsa ve iş kurmak isteseniz hangi sektöre yönelirdiniz. ben kendime ait bir iş kurmak istiyorum eşimin de desteğiyle ama karar vermekte zorlanıyoruz. bir ara çiğ köfteci düşünmüştük ama artık her yer çiğ köfteci doldu.
daha orijinal bir fikir de olabilir hergün karşılaştığımız çok tanıdık ama es geçtiğmiiz sizin aklınıza gelebilecek bir iş de.
keşke biraz bile bilgim tecrübem olsa kesinlikle güzellik salonu açardım çok cezbediyor beni.

neyse fikirlerinizi bekliyorum sonuçta benden güzellik uzmanı olmaz bu yaştan sonra:)))

Senin mesajını okumadan güzellik salonu demeye hazırlanıyordum ben de :teytey: İstediğin gibi kaş alabilen, ağda yaptırırken içinin rahat olduğu, şöyle bi hafifleyip yenilenip çıkabileceğin iyi ve makul fiyatlı güzellik salonu bulmak zor. Edirne'de cilt bakımı yaptıracak yer bulamıyorum. :-) Belki ortak olmak isteyen biri çıkar karşına, bir güzellik uzmanı, o becerisini kullanır, sen de salonu açarsın.

Back