Eki Görüntüle 1484812
Siz böyle bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. O elbisenin altına renkli ayakkabı olmaz.
Diğer elbisenin altına da kesinlikle ten rengi ayakkabı derim ben.
ikisinin de altına dore ya da gümüş renk olabilir
Siyaha gold fuşya da beyaz giysin
mat renklileri kastediyorum hem dorenin mat olanı hem gümüş olanın mat olanı. takılarda da sorun çıkmaz en azındanElbisenin payet kısmı zaten dikkat çekici, bir de altına gold- dore çok rüküş olmaz mı?
Sanmam olmaz siyahta olur ama fuşyanın alt tul kısmı beyaz gozukuyor bence beyaz giysin ...platform olmasın sakın..gold dediysem sıyah gold karışım olabilir mesela ayakabısı siyah topuğu gold gibi abartmadan...Elbisenin payet kısmı zaten dikkat çekici, bir de altına gold/dore giyersem çok rüküş olmaz mı?
Allahtan abartmayam dedi:)))))siyahın altına bordo/şarap rengi pembenin altına nefti yeşil ya da pudra rengi
Sen takı takma zatenElbisenin payet kısmı zaten dikkat çekici, bir de altına gold/dore giyersem çok rüküş olmaz mı?
ben o abartı kısmını okumadan dalmışım mevzuyaAl
Allahtan abartmayam dedi:)))))
Sen takı takma zaten
ben o abartı kısmını okumadan dalmışım mevzuyaherkesi kendim gibi kokoş sanıyorsam demek
farklı olsun istiyorsanız siyah olanın altına tam teninizin renginde stiletto giyebilirsiniz. yada sanırım üstünde füme taşlar var, o füme taşlarla kaplı bir platformda olabilir.
diğer elbise zor bir renk belki mint yeşili bir ayakkabıyla kontrast yaratabilir ama eminde olamadım.yada tamamen şeffaf üzeri taşlı topuklulardan olabilir bulabilirseniz.
Çok şık bir ayakkabı paylaşmışsınız ama benim bileklerim kalın olduğu için bilekten bağlı giymem mümkün değil, çok kötü duruyor
Bağcıksız modeller de var :)
Kokoş değilseniz ayakkabıyı siyah alın çantayı patlatın :)
Mor elbisenin altına da ten renginde ısrarcıyım