• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerileriniz?

1.sen takılarını yapmaya devam et,hatta örnek almak için internetten modellere bakıpta yapabilirsin.

2.elden satma haricinde,tanıdık bir kuaför varsa oraya bırakabilirsin.

3.gittigidiyor da satmayı deneyebilirsin.

4.birde boş zamanın olursa,utanmazsan pazarlarda küçük bir yere izin alıp tezgah açabilirsin.

Merhaba. Ben lise öğrencisiyim ve burayı 3 yıldır takip ediyorum diyebilirim. Birisi herhangi bir sorununu paylaştığında kendi derdiymiş gibi ilgilenen üyeler var o yüzden sitenin ortamını çok beğeniyorum.
Öncelikle olayı özetleyecek olursam, lise öğrencisiyim ve para biriktirmem gerekiyor. Takı yapmayı da çok severim güzel de yaparım beğenir çoğu kişi. Ben de 2 gün önce gidip malzeme aldım yaklaşık 30 liralık.aynı gün yaptım ve 2 gündür satıyorum ancak elime 11 lira geçti.
Önceleri elden satıyordum ancak bunun beni çok yoracağını düşünüp bugün dükkanlara (kırtasiyeler, tuhafiyeler, takıcılar) gidip sordum ancak 1-2 si hariç hepsinden olumsuz yanıt aldım.
Sorun şu ki, sorduğum dükkanlarda eğer takı satılmıyorsa satılmıyor, almak istemiyorlar.
Satılıyorsa da düzenlerini bozmak istemiyorlar ve kendileri yapıp sattıkları için kârlarının azalmasını istemiyorlar.
Eğer iyi bir fikri olan varsa,
"Takıları bu şekilde yap, daha çok satar"
"Bu tarz dükkanlara sorarsan daha olumlu yanıt alırsın"
"Dükkan sahipleriyle konuşurken böyle tavır takınırsan daha başarılı olursun"
gibi fikirleri olan varsa lütfen yardımcı olunnn. Çok hevesliyim ve başarmak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim herkese
:71:

Pazarlarda , sokak ortalarında bir tahtanın üzerine koyup satabilirsin hem bakıp alırlar hemde daha çok para geçmiş olur eline :)

Tahta koyup satma işinden korkuyorum açıkcası :D Hani yasaktır falan diye. Yoksa utanacak olsam sınıfta arkadaşlarıma da satamazdım :D kuaförlere de bir sorim bakalım. Olur derler mi ki :S hiç ihtimal vermiyorum ama....

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.
Bu nedenle konu "İş ve kariyer"başlığına taşınmıştır.

Back