• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerileriniz ile Bana Yardım Eder misiniz?

seraperol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
74
0
0
Adana
Merhaba hanımlar, sizden bir rica olacam. Annem ile birlikte bi işletme açmayı düşünüyoruz. Bayanlara özel satış yapabileceğimiz bir işletme olacak. İşte takıdan tutunda iç çamaşırına, örgüye kadar kısacası bir bayanın ihtiyacı olan herşeyi sunabileceğimiz bir yer olacak. Sadece bu kadar ile kalmayacak, aklımızda çok güzel planlarımızda var. Fakat isim konusunda bir karara varamadık. Mesela kadınlar kulubü, kadınlar kahvesi, kadınlar cafesi gibi uyumlu bir şeyler olsun istiyorum. Lütfen beni önerilerinizle aydınlatın. Fikirlerinizi bekliyorum...

Ilgi cekici birsey olmali.
Kadinlara iltifat eden bir isim hatta. Guzel kadinlarin ............ diye baslayabilir mesela. Ama yanlis anlasilabiliyor, o yuzden dikkatli olmak lazim.
Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda boyle kadinlara hitap eden bir dukkan var, adi da "that cute little shop"; yani "su kucuk sirin dukkan" gibi bir anlama geliyor. O zaman aklimdan gecirmistim, Turkiye'de bir dukkan acip boyle bir isim versem dikkat ceker mi diye. Belki boyle birsey dusunebilirsiniz. Ama illa ki dikkat ceksin ki insanlar merak edip iceri gelsin, oyle her dukkandaki gibi bir isim koymayin.

Ilgi cekici birsey olmali.
Kadinlara iltifat eden bir isim hatta. Guzel kadinlarin ............ diye baslayabilir mesela. Ama yanlis anlasilabiliyor, o yuzden dikkatli olmak lazim.
Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda boyle kadinlara hitap eden bir dukkan var, adi da "that cute little shop"; yani "su kucuk sirin dukkan" gibi bir anlama geliyor. O zaman aklimdan gecirmistim, Turkiye'de bir dukkan acip boyle bir isim versem dikkat ceker mi diye. Belki boyle birsey dusunebilirsiniz. Ama illa ki dikkat ceksin ki insanlar merak edip iceri gelsin, oyle her dukkandaki gibi bir isim koymayin.

Aynen bizde sıradan bir isim olsun istemiyoruz. Farklı ve yaratıcı bir şeyler arıyoruz. Şu küçük şirin dükkan... hımmm... Dikkat çeker mi dersiniz?

Kadınlar Kulübü uygun geldi bana ama aklıma gelirse yazarım
sizede kolay gelsin
nerede açmayı planlıyorsunuz

Teşekkür ederim, ama gerçekten hiçte kolay değil :D Adana'da ikamet ediyoruz. Merkezde açacaz öyle çok büyük bişey olmayacak ama küçükte olmayacak. Bakalım hayırlısı....

Kadınca..
Kadınlar Hamamı..
Kadının Dünyası..

Aklıma Gelirse Yine Yazarım..:1:

Kadinlar hamami mi? hiç iyi bir fikir degil bence :37:

Kadinca guzel ama o isim ile acmak mumkun olabilir mi bilmiyorum...

"Kadina Kadinca" olabilir belki... Hatta K&K ambleminiz olur:)

Son düzenleme:
Kadın kadına güzel, bunuda değerlendirilecek olanların arasına alıyorum. Ama daha başka bişeyler , daha farklı ve daha yaratıcı olsun istiyorum. Bakalım bulabilecekmiyim. Başka fikri olan var mı?

Back