Mutfak Dekorasyonu önerilere ihtiyacımız var...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacımız var. annemin evini tadilata sokacağız. kapsamlı bişi olucak. önceliğimiz mutfak ; balkon duvarı yıkılıp balkonla birleştirilecek dolaplarımızı beyaz akrilik düşünüyoruz tezgahı siyah düşündük elimizde bikaç örnek var mesela $fotoğraf1329.jpg bu tarz bir mutfak düşünüyoruz ara taşımızda değişiklikler yapabiliriz ama genel anlamda bu şekilde düşündük
ankastre setimizi beyaz cam aldık onlar da bunlar $fotoğraf1331.jpg
onun dışında iç kapılarımızı değiştiricez onun modelini de annem seçti $kartepe-460x460.jpg salon kapısı camlı diğerleri camsız olucak diye düşündük.
mutfağın holun 2 odanın yerleri laminant olcak (mutfağa taş mı önerirsiniz laminant mi)
dış kapımızı da değiştiricez onun modeli belli değil ama annem renkte kararsız iç kapılar beyaz dış kapı beyaz mı olsa koyu renk mi olsa diye :26:
portmanto olucak birde onunda modeli az çok belli $IMG-20131112-WA0006.jpg bu tarz bişi düşündük.
en son da komple bi badana olucak.
sizin önerileriniz neler arkadaşlar özellikle şu olsun şu olmasın bunu tercih et dediğiniz durumlar nelerdir?? bi yere çizim yaptırdık mutfakla ilgili bikaç şey eksik hesaplattık işte çelik kapı, badana tesisat işleri ve 2 odanın laminantları hariç bize 13 bin gbi bi ücret çıkardı. bugün bi şirketle daha görüştük ölçü aldı çizimleri yapıcak bu kez bütün herşeyi içine kattık sizce ne kadara maal olur bize deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyoruz... :KK31::KK31:

bence bütün tercihleriniz güzel. ben portmantoyu sürgülü değil de kapaklı tercih ederdim.
mutfağı da parke yaptırırdım. antreyı de parke yaptırırdım aslında. hem daha sıcak görünüyor hem de temizlik konusunda sanıldığı kadar problem çıkmıyor. kabarma vs.

giriş kapısı beyaz nasıl olur bilemedim ama güzel bi model bulursanız niye olmasın

bence bütün tercihleriniz güzel. ben portmantoyu sürgülü değil de kapaklı tercih ederdim.
mutfağı da parke yaptırırdım. antreyı de parke yaptırırdım aslında. hem daha sıcak görünüyor hem de temizlik konusunda sanıldığı kadar problem çıkmıyor. kabarma vs.

giriş kapısı beyaz nasıl olur bilemedim ama güzel bi model bulursanız niye olmasın

gerçekten çok teşekkürler cevabınız için. aslında annemde portmantoyu kapaklı istemişti ama ben sürgülü olsun diyorum siz neden öyle tercih ederdiniz? antreyi parke yaptırıcaz zaten ve karar verdik mutfak da parke olucak inş bu kez fikir değiştirmezsek bizde daha sıcak göründüğünü düşünüyoruz. mutfak dolablarımzı beyaz akrilik düşünüyoruz sizin bi fikriniz var mı sararma yapar vs. gbii?

X