ÖNERİLER ARTIK KAFAM BUNALDI

Güzelim sen zaten kararını vermişsin, nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama yinede ben senin annen olsam çoook üzülürdüm

Yok değiştirmeyeceğim zaten göze alamam o kadar şeyi. birde sonradan düşününce saygısızlık gibi oluyor o içim üzülür benımde sonra :) anlamı aynı olan şeyi keyif için yazdırmaya gerek duymuyorum artık

Esma isim demek arkadaşlar.
Sevgili konu sahibi ,isimlerinin ağır geldiğini hoca,falcı vb. Kişi mi söyledi,yoksaisimlerini beğenmiyor musun?
Benim fikrim ikiside kulağa hoş geliyor. Tek dert edeceğin şey bu olsun inş

Benim anlamadigim, ismini degistirmeye karar veren biri neden illa es anlamlisini secer? Bambaska bir isim de secebilirsin.

Teşk ederım kararımı verdım dediğim gibi. zaten anlamı aynı kulağıma uflenılen ıle değiştirmeyeceğim. boşu boşuna

Tebrik ediyorum canım, bir evlatada bu yakışır

Öyle isim değiştirmek kolaymi sandin? Ben senin ismini değişmek için başvuru yaptigin adliyede hakime olsam değiştiremem.bu arada çok çok aman aman bi maliyeti yok.

Öyle isim değiştirmek kolaymi sandin? Ben senin ismini değişmek için başvuru yaptigin adliyede hakime olsam değiştiremem.bu arada çok çok aman aman bi maliyeti yok.

Tövbe yarabbim tövbe bilip bilmeden hele birde yorumları okumadan yazmayın ya. Karşınızda çocuk yok bir kere bunu düşünün sizin aklınız varsa benımde var. Etrafımdakı kişiler canan diye söylüyor biliyor diye yazmıştım. Gerekli sebeplere bakarsanız da kişinin Kimlikteli ismiyle bilinmediği başka isimle bilindiği yada göbek adıyla bilindiği gibi bir durum olduğunda kimlikteki ismi değiştiriyorlar

Galiba anladigim kadarıyla mahkeme kararıyla degistirmek istiyorsunuz.
Maalesef ismimi beğenmiyorum degistirmek istiyorum diye bi dava acamazsiniz,yanliz egerki isminizle dalga geçilecek bi durum söz konusu ise yada töre cunayetleri gibi önemli bir mevzu var ise yada ismin isim degilde mantik dışı bir algisi var ise örneğin Kiyafet,emiş,durdu vs gibi bir isimse degistirilebiliyor.Ama sizin isminiz çok güzel ve anlamlı degistirilebilinecegini sanmıyorum bi avukat tan bilgi alsaniz iyi olur.Tabiki eğer olursa maddi yönden tüm masrafları karsilamak zorundasiniz.

Canan isminin gercek anlamini soylememi ister misin?
insanlar sevgili diye biliyor ama gercek anlami CINLER demek. Sevgili falan degil.
Can cin demek, canan da cinler, cinlenmis demek..
Bence sakin canan koyma..

Benim bildiğim kadarıyla Can cinin çoğul hali, canan da cinlenmiş olan demek idi, arapçada bu tabii.

Canan isminin gercek anlamini soylememi ister misin?
insanlar sevgili diye biliyor ama gercek anlami CINLER demek. Sevgili falan degil.
Can cin demek, canan da cinler, cinlenmis demek..
Bence sakin canan koyma..

Benim bildiğim kadarıyla Can cinin çoğul hali, canan da cinlenmiş olan demek idi, arapçada bu tabii.

bu yorumlar kafama takıldı,
farsça degil miydi can?
evet, çogul hali oldugunu da duymustum ancak farklı dillerde farklı kullanım şekilleri olarak düşünmüştüm hep.

bir bilen aydınlatsa : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…