- 15 Mart 2015
- 77
- 16
-
- Konu Sahibi Karakzglnhl
Güzelim sen zaten kararını vermişsin, nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama yinede ben senin annen olsam çoook üzülürdüm
Esma .canandan daha güzel bir isim bencee
Esma isim demek arkadaşlar.
Sevgili konu sahibi ,isimlerinin ağır geldiğini hoca,falcı vb. Kişi mi söyledi,yoksaisimlerini beğenmiyor musun?
Benim fikrim ikiside kulağa hoş geliyor. Tek dert edeceğin şey bu olsun inş
Benim anlamadigim, ismini degistirmeye karar veren biri neden illa es anlamlisini secer? Bambaska bir isim de secebilirsin.
Benim anlamadigim, ismini degistirmeye karar veren biri neden illa es anlamlisini secer? Bambaska bir isim de secebilirsin.
Tebrik ediyorum canım, bir evlatada bu yakışırYok değiştirmeyeceğim zaten göze alamam o kadar şeyi. birde sonradan düşününce saygısızlık gibi oluyor o içim üzülür benımde sonra :) anlamı aynı olan şeyi keyif için yazdırmaya gerek duymuyorum artık
Tebrik ediyorum canım, bir evlatada bu yakışır
konu sahibi pardon amaAllah başka dert vermesin tabi..
konu sahibi pardon ama
çok gülesim geldi yahuahahah
Öyle isim değiştirmek kolaymi sandin? Ben senin ismini değişmek için başvuru yaptigin adliyede hakime olsam değiştiremem.bu arada çok çok aman aman bi maliyeti yok.
Öyle isim değiştirmek kolaymi sandin? Ben senin ismini değişmek için başvuru yaptigin adliyede hakime olsam değiştiremem.bu arada çok çok aman aman bi maliyeti yok.
Allah başka dert vermesin yazısına güldüm
Galiba anladigim kadarıyla mahkeme kararıyla degistirmek istiyorsunuz.Arkadaşlar herkesin kendine göre bir derdi vardır ve benımde var.
UZUNCA ZAMANDIR DÜŞÜNE DÜŞÜNE PSİOLOJİM BOZULDU ARTIK TAKTIM KAFAYI.
BENİM KİMLİKTE İKİ İSMİM VAR BİRİ ESMA BİRİ İSE NİHAL BU İSİMLER BANA ÇOK AĞIR ESKİ GELİYOR İSMİMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT MALİYETİNİ DE BİLMİYORUM NE OLACAĞINI AMA BİR KARAR VERMEZSEMDE RAHAT EDEMEYECEGIM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE NİHAL İSMİNİN BİRKAÇ TANE ANLAMI VAR VE BUNLRDAN BİRİ DE CANAN SEVGİLİ FALAN ZATEN SEVGİLİ CANAN ANLAMINA GELİYOR. ESMA İSMİ İSE BABANNEMDEN KALAN BİR İSİM BUYUK VAKASI.
BEN ESMAYI DEĞİŞTİRİP NİHAL İSMİNİN BİR ANLAMI OLAN CANAN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTİYORUM.
FAKAT SİZCE İLLA DEĞİŞTİRMEM ŞART MIDIR ? YOKSA ESMAYI HİÇ KULLANMAYIP NİHAL İSMİNİN DİĞER ANLAMINI CANANI NİHAL YERİNE Mİ KULLANSAM? BU OLUR MU ARKADAŞLAR İSMİMİZİN ANLAMINI SİZCE KULLANABİLİR MİYİZ YOKSA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MU
Canan isminin gercek anlamini soylememi ister misin?
insanlar sevgili diye biliyor ama gercek anlami CINLER demek. Sevgili falan degil.
Can cin demek, canan da cinler, cinlenmis demek..
Bence sakin canan koyma..
Canan isminin gercek anlamini soylememi ister misin?
insanlar sevgili diye biliyor ama gercek anlami CINLER demek. Sevgili falan degil.
Can cin demek, canan da cinler, cinlenmis demek..
Bence sakin canan koyma..
Benim bildiğim kadarıyla Can cinin çoğul hali, canan da cinlenmiş olan demek idi, arapçada bu tabii.