- 15 Mart 2015
- 77
- 16
-
- Konu Sahibi Karakzglnhl
Bn ismini sonradan değiştirenlere hiç anlam veremiyorum. Kendime isim bulmak nasl bişy acaba..,..
bnce isminiz çook guzel. Siz sevmesenizde moral olur diye fikrimi belirtmek istedim...
bnce gelip geçici bi histr bu hoşnutsuzluğun. İsmin gerçkten guzel. Şole şefika, mukaddes,falan olsa soylerdim haklısın.. o isimdekilerdde alınmasın bn fikrimi soyluyorum sadece.Çook teşekkür ederım sanırım sıdlırmeyecegım cunku cok uğraşlı dünyanın obur ucu neredeyse
bnce gelip geçici bi histr bu hoşnutsuzluğun. İsmin gerçkten guzel. Şole şefika, mukaddes,falan olsa soylerdim haklısın.. o isimdekilerdde alınmasın bn fikrimi soyluyorum sadece.
aynennSanırım doğru boşuna bir uğraş olsacak cunku masraflı ve yorucu bir süreç.. zaten benı canan dıye bılenler bılıyor ustelık ismimin bir eş anlamı da canan istediğim ismi kullanabilirim ismimin anlamınıı da öyle değil mi :)
İsimlerini çok beğendim hem anlamları güzel hem de öyle çok eski isimler değil bence değiştirecek birşey yok ve maliyeti falan hiç bilmiyorumArkadaşlar herkesin kendine göre bir derdi vardır ve benımde var.
UZUNCA ZAMANDIR DÜŞÜNE DÜŞÜNE PSİOLOJİM BOZULDU ARTIK TAKTIM KAFAYI.
BENİM KİMLİKTE İKİ İSMİM VAR BİRİ ESMA BİRİ İSE NİHAL BU İSİMLER BANA ÇOK AĞIR ESKİ GELİYOR İSMİMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT MALİYETİNİ DE BİLMİYORUM NE OLACAĞINI AMA BİR KARAR VERMEZSEMDE RAHAT EDEMEYECEGIM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE NİHAL İSMİNİN BİRKAÇ TANE ANLAMI VAR VE BUNLRDAN BİRİ DE CANAN SEVGİLİ FALAN ZATEN SEVGİLİ CANAN ANLAMINA GELİYOR. ESMA İSMİ İSE BABANNEMDEN KALAN BİR İSİM BUYUK VAKASI.
BEN ESMAYI DEĞİŞTİRİP NİHAL İSMİNİN BİR ANLAMI OLAN CANAN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTİYORUM.
FAKAT SİZCE İLLA DEĞİŞTİRMEM ŞART MIDIR ? YOKSA ESMAYI HİÇ KULLANMAYIP NİHAL İSMİNİN DİĞER ANLAMINI CANANI NİHAL YERİNE Mİ KULLANSAM? BU OLUR MU ARKADAŞLAR İSMİMİZİN ANLAMINI SİZCE KULLANABİLİR MİYİZ YOKSA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MU
Bana kalirsa nihal ismi canan isminden daha modern.canan diyince aklima cok eskide yasayan insanlar geliyor fazla alaturka.Sanırım doğru boşuna bir uğraş olsacak cunku masraflı ve yorucu bir süreç.. zaten benı canan dıye bılenler bılıyor ustelık ismimin bir eş anlamı da canan istediğim ismi kullanabilirim ismimin anlamınıı da öyle değil mi :)
Bana kalirsa nihal ismi canan isminden daha modern.canan diyince aklima cok eskide yasayan insanlar geliyor fazla alaturka.
Tabi benim fikrim.
Ozetle ismini tasirsan o isim yucelir guzellesir.
Mukadder diye bi tanigim vardi.kadini tanidikca ne guzel adi var demeye basladim.
Daha bicok ornek sayabilirim.
Bence hiç gerek yok esma belki biraz eski duruyor ama nihal ismini çok beğenirim ben. Bide canan ismiyle biliniyorsun madem uğraşmaya değmez. Absürd bir ismin yok ki. Harcayacağın paraya yazık valla
ben napim adım cankız çoğu duyan gülüyor
keloğlanın nerde diyor..
ama ben hiç takmıyorum çünkü adımı seviyorum
İs
İmler insanın hayatını tabi etkiler ama bunu siz değil aileniz düşünecekti.
Şu saatten sonra isminizi değiştirmek sadece formalite zira işin bide şu boyutu varki doğduğunuzda kulağınıza isminiz ne okunduysa o bu kısım sizin için onemliyse
Bir Hatırlatalım, Ismi biz kendimiz kendimize koymuyoruz, doğduğumuzda, ebeveynlerimiz bize koyuyor. Bence böyle kalsın, düşünsene senin kızın senin koyduğun gayet normal isimi beğenmiyor ve değiştirmeye kalkıyor. Çok üzücü
iki isimden biri kalsin.. toptan degistrmek niye? maliyetli bi is degil..Arkadaşlar herkesin kendine göre bir derdi vardır ve benımde var.
UZUNCA ZAMANDIR DÜŞÜNE DÜŞÜNE PSİOLOJİM BOZULDU ARTIK TAKTIM KAFAYI.
BENİM KİMLİKTE İKİ İSMİM VAR BİRİ ESMA BİRİ İSE NİHAL BU İSİMLER BANA ÇOK AĞIR ESKİ GELİYOR İSMİMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT MALİYETİNİ DE BİLMİYORUM NE OLACAĞINI AMA BİR KARAR VERMEZSEMDE RAHAT EDEMEYECEGIM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE NİHAL İSMİNİN BİRKAÇ TANE ANLAMI VAR VE BUNLRDAN BİRİ DE CANAN SEVGİLİ FALAN ZATEN SEVGİLİ CANAN ANLAMINA GELİYOR. ESMA İSMİ İSE BABANNEMDEN KALAN BİR İSİM BUYUK VAKASI.
BEN ESMAYI DEĞİŞTİRİP NİHAL İSMİNİN BİR ANLAMI OLAN CANAN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTİYORUM.
FAKAT SİZCE İLLA DEĞİŞTİRMEM ŞART MIDIR ? YOKSA ESMAYI HİÇ KULLANMAYIP NİHAL İSMİNİN DİĞER ANLAMINI CANANI NİHAL YERİNE Mİ KULLANSAM? BU OLUR MU ARKADAŞLAR İSMİMİZİN ANLAMINI SİZCE KULLANABİLİR MİYİZ YOKSA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MU
Güzelim sen zaten kararını vermişsin, nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama yinede ben senin annen olsam çoook üzülürdümAslında bunları sildirmeden bir ara yanına Canan koymayı düşündüm Ama çok çok uzun olacağı için Esma yı sildirsem diye karar kıldım gibi oldu. Ama dediği gibi diğer üyenide kulağımıza uflenıyor yani onemlı olanda o.
Zaten Anlamları da aynı ha nıhal yazmış ha canan, o yüzden onuda nıhalın dıger adı gibi :) kımlıge ekletılmese de olur yani bir açıdan