ÖNERİLER ARTIK KAFAM BUNALDI

esma ismi canan isminden kat kat daha güzel. canan da çok eski bir isim

Bence Esma ismi çok güzel,Hem illa kimlikte değişmesi şart değilki benim teyzemin kimlikdeki adı gönül, herkes ona deniz diyor valla ben bile bilmiyordum bi gün fatura geldi gönül kim dedim ya herkes kopdu gülmekden, bilmiyordumki ne bilim sonradan öğrendimki kimlikdeki ismini babasının bi arkadaşı koymuş yengemde beğenmemiş deniz diyelim demiş demişde demiş öffff bende ismimi sevmem napim

Farsça fonetik olarak güzel bir dil. Arapça için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Gerçi bazı diyalektikLeri güzel. Lübnanlılarınki güzel mesela.

Farsça fonetik olarak güzel bir dil. Arapça için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Gerçi bazı diyalektikLeri güzel. Lübnanlılarınki güzel mesela.

En guzel fasih Arapça Suriye Arapcasi.
Arapcanin icine girsen cok eglenceli oldugunu gorursun aslinda.
ya canim milena simdi beni geyikten kiblerler o yuzden geyik yapmayalim bosu boşuna banlaniriz valla

En guzel fasih Arapça Suriye Arapcasi.
Arapcanin icine girsen cok eglenceli oldugunu gorursun aslinda.
ya canim milena simdi beni geyikten kiblerler o yuzden geyik yapmayalim bosu boşuna banlaniriz valla
Yok ben kulağa hoş gelmesi babında dedim. Güzel bir dildir tahmin ederim, dünyanın en zengin dillerinden biri. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Konu sahibesi Nihal iyi bence.

Esma güzel isim Hele Nihal gerçekten hoş naif bi isim benim ismim babaannemin ismi ve seninkinden çok eski bir isim ama yine de seviyorum napalım.

burada isminiz güzel diyenlere tuhaf cevaplar veriyorsunuz.Ben de güzel diyecektim vazgectim...Cünkü sevmeyince sevilmiyormus isim demek ki....

Ben ortasında H harfi olan kız isimlerini cok severim. Nihal cok guzel bir isim. Bence sadece esma yi sildirin.

İlla yeni isim olsun diyosaniz da bana gore Ela ismi cok cok guzel. Canan demode bu arada Nihal'den kotu bana kalirsa.

Bn ismini sonradan değiştirenlere hiç anlam veremiyorum. Kendime isim bulmak nasl bişy acaba..,..
bnce isminiz çook guzel. Siz sevmesenizde moral olur diye fikrimi belirtmek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…