- 3 Temmuz 2015
- 2
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi fullofpeace
Güzel koku bende beğenirim.Avon incandessence
selam kızlaarr :)))
Şimdi önerinize ihtiyacım var.
Bi parfüm istiyorum buram buram koksun ama mide bulandırıp rahatsız etmesin, ortama benden önce kokum girsin, geçtiğim yerde kokusu kalsın. İşte böyle bir şey istiyorum, Önerileri bekliyoruuummm
Chanel Coco Mademoiselle vazgeçilmezim. Kokusu da gerçekten sizden önce gider.Chanel Chance ve Coco mademoiselle
D&G Rose the one
212 Sexy
Lancome La vie est belle
selam kızlaarr :)))
Şimdi önerinize ihtiyacım var.
Bi parfüm istiyorum buram buram koksun ama mide bulandırıp rahatsız etmesin, ortama benden önce kokum girsin, geçtiğim yerde kokusu kalsın. İşte böyle bir şey istiyorum, Önerileri bekliyoruuummm
cacharel noa,ralph lauren ralph,marc jacobs daisy eau so freshYa bu arada banada fresh bir koku önerinsenize.
Genel olarak ağır kokuları beğeniyorum pudralı vanilyalı fln ama yaz için şöyle temiz kokan ferah fresh bir koku arıyorum.
Armani mania nın taklidi mavi cecile :)
En çok kullandıgım parfümdür çok hoş bi kokusu vartavsiye ederim
129 tl gibi bi fiyat gördüm şimdi baktım orjinal olduğuna inansam hiç düşünmiycem hemen alıcam ama bir chanel parfümünü bu fiyata hemde orjinal almak mümkün değilpttavm de chanelin tester orjinal tester parfümünü aldım gerçekten de orjinal sanırım çünkü bu parfümü kullandığım için orjinalini biliyorum ve çok uygun fiyat
bunu bende kullanıyorum cok hos kokuyor :)Armani mania nın taklidi mavi cecile :)
bu siteyi hiç bilmiyordum, iyi oldu söylediğin..pttavm de chanelin tester orjinal tester parfümünü aldım gerçekten de orjinal sanırım çünkü bu parfümü kullandığım için orjinalini biliyorum ve çok uygun fiyat