• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öneride bulunurmusunuz!!!

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
selam anneler bebeğim 2.5aylık şu anda prima bebek bezi kullanıyorum ama o bezde bi koku var hiç sevmiyorum babystar iyi diyolar kullanan varmı bugün bez almam gerekiyo ama hangi bezi alacam karar veremedim bide molfix ve canbebeyi denedim memnun kalmadım cevaplarınız için şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

canım bende prima kullanıyorum ve çok mennunum doğduğuduğundan beri hiç pişik yapmadı bir kere prima bulamaıştık canbebe aldım ve oğlum çok pişik oldu o kokuda bez aloea vera kremli olduğu için yani 12 saate kadar altını değiştirmesen hiçbirşey olmuyor ki ben bebeğimin altını yatmadan değiştiriyorum birde sabah kalkınca hiç birşey olmadı çok şükür ama benim yengem de huggies kullanıyor ve çok mennun.karar senin

huggies alıp deneyebilirsin bende o kokudan ve kakanın taşmasından şikayetçiydim değiştirdim ve huggiesden memnunuz

Son düzenleme:
primanın kokusu ilk zamanlar rahatsız ediyor ama sonradan insan alışıyor sanırım rahatsız etmiyor.yani bende öyle oldu..

biz de molfix,prima ve sonunda huggiese geçtik.hep pişik oluodu,hala da devam ediyo malesef,mantar olmuş herh kızımın poposu.huggies bana biraz kütük gibi geldi.prima yumuşacık ve ince kalıo ona göre.ben tekrar primaya döncem galiba :)

yok canım ya ben alışamadım hem nereye gitsem herkes bebeğin altı pislenmiş diyo onlara izah etmekten bıktım bu arada bebişlerimiz adaş ikiside poyraz

biz de molfix,prima ve sonunda huggiese geçtik.hep pişik oluodu,hala da devam ediyo malesef,mantar olmuş herh kızımın poposu.huggies bana biraz kütük gibi geldi.prima yumuşacık ve ince kalıo ona göre.ben tekrar primaya döncem galiba :)

canım evet haggies sert diyolar bende o yüzden konu açtım belki yardımcı olurllar diye saolsunlar öneriler gelio değerlendirecem bakalım.

canım ne kokusu anlamdım sımdıye kadar hıc duymadım sadece bı markadamı yaptı eger degılse bence bebısını doktora gotur mesela kızımda agzı koktu gızlı kurt cıktı sadece bı onlem

canım ne kokusu anlamdım sımdıye kadar hıc duymadım sadece bı markadamı yaptı eger degılse bence bebısını doktora gotur mesela kızımda agzı koktu gızlı kurt cıktı sadece bı onlem

canım benim bebişden değil koku bezde aloe vera kokusu var ve ben o kokuyu hiç sevmiyorum

ben kızım doğduğunda ilk prima kullanmıştım ama nedense kızımda acayıp pişik yaptı sonra molfixi denedim çok ama çok memnun kaldım. o kadar sıcak havalarda dahi pişik yapmadı.....

benim bebişimin teni çok hassas deyil yani 3bez denedim daha hiç pişik olmadı maşallah prima iyi memnunum ama kokusundan memnun deyilim o yüzden değiştirmek istiyorum

bende molfix kullanıyorum ve çok memnunum pişik falanda olmadı çok şükür
ve fiyatıda uygun şakkıdı

PRİMA PRİMA PRİMA...başka bez tanımam :roflol:
bi arkadaşım geldi geçen hafta 21 günlük oğlu var canbebe kullanmış çocuğun altı resmen kıpkırmızıydı hemen gittim yenidoğan prima aldım papatya özlü olandan ve poposuna saf zeytinyağı sürdürdüm geçen aradı geçmiş pişik çok sevindim...kızıma doğumundan beri prima kullanıyorum 1 yaşında belki bayby stara geçebilirim ama belki...

bende ilk zamanlar prima kullanıyordum ama şimdi huggiese geçtim sebebi de primanın kakayı taşırması
huggiesin bel bantları taşmayı önlüyor

bende bir çok bez denedim
primada ancak rahat ettik daha çk şükür dışarı taşma yaşamadık
inşallahta yaşamayız

Back