Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama vallahi dert gibi görünmesede dert yani :) izlediğim her film saçma cıkıyo zamanıma yazık oluyo birilerinin önerisine ihiyacm varKonunun yeri burası değil![]()
Ben dizi öneririm 7-8 sezonluk diziler bitmemiş oluyo inan
Ben doctor who bağımlısıyım 9 sezon nası bitti anlamadım yeni bölüm bekliyorum
ayrıca vikingler, shameless a devam ediyorum
Penny dreadfull 3 sezon ama efsane derim bitti maalesef
En azından ne tür filmlerden hoslanırsın onu yazsaydın bari
farketmez romantik olmasa iyi ask filmlerine gelemiyorumEn azından ne tür filmlerden hoslanırsın onu yazsaydın bari
aksiyon filmleri bunlar için birebirbazı gereksizleri unutmak için kendimi filmlere adadım var mı önerebilceğeniz filmler![]()
tskr ederim 3 idiotu düsünüodum izleyebiirimDesperate housewives (dizi) mutlaka izlemelisiniz
Lost (acayip bağımlılık yapar, başından kalkamazain )
Film olarak ta ;
3 idiot
Her çocuk özeldir
Pk
Uçurtma avcısı
Aklıma gelenler
gerçekten mi konusu nedirFocus, çook güzel şu an tam sana göre
o hem komik hem ağlatıyor ama arada bence de terapi gibi gelir:)tskr ederim 3 idiotu düsünüodum izleyebiirim
dizileri yarmda bırakacagmdan eminim maalesef :)bende doctor who hastasıyım çok severek izledim tüm bölümlerini, bir de dexter harika bir diziydi bence ama penny dreadfull yarıda bıraktığım tek dizi oldu.ilk sezondan sonra takip edemedim
tam acmak üzereydim bi fikirlerinizi alaym dedimo hem komik hem ağlatıyor ama arada bence de terapi gibi gelir:)
Desperate housewives (dizi) mutlaka izlemelisiniz
Lost (acayip bağımlılık yapar, başından kalkamazain )
Film olarak ta ;
3 idiot
Her çocuk özeldir
Pk
Uçurtma avcısı
Aklıma gelenler
tam acmak üzereydim bi fikirlerinizi alaym dedim
kaılıyorum 3 tanesini izledim aynı tarzdan hoslanyorz o halde baska var mı :) no mercy bilmiyorm yalnz güzel miZevkinizi bilmiyorum ama benim beğendiklerim ve sizin de izleyince pişman olmayacağınızı düşündüklerim; Oldboy (2013 yapım olan), Predestination, Orphan, The Others, No Mercy![]()