Saç Rengi ve Saç Boyama öneri yardım........ vb

silent.scream...

özgürlük emek ister..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
291
1
96
34
İzmir

Uploaded with ImageShack.us

kızlaaarrrr...

photoshopla istediğime yakın rengi yakaladım umarım gerçekte de tuttururum. ne renk oluyo buu bileniniz varmı yardım edin yahuu CADIARZU

saçımı en son mavi siyaha boyamıştım aktı şuan koyu kahve tonlarında. kızıla boyamadan önce saç rengimi açmam gerekirmii. açmadan boyasam tutarmı acaba. . ne önerirsiniz evde kendim halledebilirmiyim kuaföre mi gitmem gerek yaa yardımmm????? :uhm:

Son düzenleme:
Saçında eğer mavi siyah boya varsa bence açman gerekir.. boyanın aktığını söylemişsin ama mavi siyah pek akmazki..bi evde dene istersen ama bence kuaförde açtırıp yapsan daha iyi.

mavi siyah saç rengi nasıl durmuştu, dedikleri gibi sert ve sıradan mı acaba ?? çok merak ediyorum:))

siyahtan tek farkı güneşte parıl parıl parlıodu ve mavilikleri belli oluodu. ben uzun zamandır mavi siyah kullanıorum ama sıkıldım artık deiştirmek istiyorum. arkadaş demiş mavi siyah akmaz diye ama şuan saçımda mavi-siyahtan eser yok. iyice aksın diye uzun zamandır boyamadım açıcı falan da kullanmak istemiyorum yıpratır diye ama istediğim renge o şekilde ulaşmam gerekiyosa açıcam napayım...
ama önce evde kendim denemek istiyorum umarım tutar kahve rengi saçıma kızıl yaaa??? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…