E Edaadarem Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2022 13 4 28 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Edaadarem #1 Sivilce, siyah nokta ve gözenekler için memnun kalıp önerebileceğiniz yüz temizleme jeli, sütü veya serumu gibi şeyler var mı? Bu arada cildim yağlı
Sivilce, siyah nokta ve gözenekler için memnun kalıp önerebileceğiniz yüz temizleme jeli, sütü veya serumu gibi şeyler var mı? Bu arada cildim yağlı
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.645 11.509 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Edaadarem #2 Edaadarem .!.: Sivilce, siyah nokta ve gözenekler için memnun kalıp önerebileceğiniz yüz temizleme jeli, sütü veya serumu gibi şeyler var mı? Bu arada cildim yağlı Genişletmek için tıkla... Yves rocher marka yaglı cilt icin olan yüz yikama jelinden cok memnunum.Gözenek ve siyah nokta icin niacinamide serum gerekli.Revolution markasinin niacinamide ve arbutin serumunu alabilirsiniz.
Edaadarem .!.: Sivilce, siyah nokta ve gözenekler için memnun kalıp önerebileceğiniz yüz temizleme jeli, sütü veya serumu gibi şeyler var mı? Bu arada cildim yağlı Genişletmek için tıkla... Yves rocher marka yaglı cilt icin olan yüz yikama jelinden cok memnunum.Gözenek ve siyah nokta icin niacinamide serum gerekli.Revolution markasinin niacinamide ve arbutin serumunu alabilirsiniz.
N nr_15 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2019 7 2 25 Ağustos 2022 Konu Sahibi Edaadarem #3 Bioderma sebium foaming gel yağlı ciltler için çok iyi, senelerdir kullanıyorum cildimi güzelce yağdan arindiriyor ve sivilce yapmıyor
Bioderma sebium foaming gel yağlı ciltler için çok iyi, senelerdir kullanıyorum cildimi güzelce yağdan arindiriyor ve sivilce yapmıyor