Saç Rengi ve Saç Boyama öneri.. bu rengi arıyordum buldum..

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
arkadaslar gecenlerde nette bu rengi görmüştüm.sacım acık kahve benim yavas yavas rengini acayım diyodum cünku acık kahve koyu kahve gibi oldu.bu rengi düşünmüştüm ama yabancıydı sonunda bugun tansaşta buldum ultra açıcı kullü kahve adı tabi burda yabanncı yazıyo ama türkiyede de varmış ben cok begendim.belki siz biliyosunuzdur ama paylaşmak istedim..hemen boyamak istedim fakat kızılın üstüne acık kahve boyadıgım için kızıllıklar var sacımda ondan bekliycem sanırım.....yoksa boyasam tutar mı

Eklentiler

• $HCo12_46_large.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1.269
  • $HCo12_46_LHair.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 91
canım bende bir kaç hafta sonra ultra açıcılı kullu kahveye boyayacagım,bu renk evet,kızılın ustune olur boyayabılırsın kızıllıgı kapatır kullu olması,cok koyu bır kahve cıkmaz umarım,benım sacım uclar daha koyu dıger yerler daha acık once ucları boyayacagım sonra dıplerı.sen ne zqaman boyamayı dsnyn

canım turkıyede bu renk olarak satılıyor ultra acıcılı kullu kahve

Eklentiler

• $2700_buyuk.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 108
renk iyide birşeyi atlıyor gibisiniz, açıcılı bir boya altta kızıl varsa veya kızılsa diyelim saçlar , bu boya açarak boyadığına göre kızılı kapatırmı emin misiniz? bana pek kapatır gibi gelmedi, ama denemeden de anlaşılmaz değilmi?

bende kullandım boyalı saça. biraz fark oldu tabi ama asla kutudaki renk değildi. doğal saç diplerim süper olmuştu. saçınız doğalsa kullanın. hatta elimde de kaldı 1 paket boyam. saçlarım şuan röfle. bi tutamına az damlattım. gri yaptı saçımı. röflede de denendi. daha önce kızıl üstüne denemiştim.
test edildi her açıdan.

çok hoş bir renk miş ama boyalı saç olmaz işte bunlar bu şekilde...
ve artı acma çzelliği olduğu içinde yıpratır saçları :gitme:

kızıllığını kapattımı,ben bu rengi beğendim ama açması pek önemli değil küllü kahve olması önemlı lorealin bundan başka küllü kahve bulamadım o yuzden bunu denemeyı dusunuyorum

canım kızıl değilde çikolata kahveyse kılılımsı parlama oluyorya onu kapatmazmı küllü kahve diye bunu tercıh etmostım acıcı olması onemlı deıl baska küllü kahve bulamadım bır tane buldum ama cok koyu bır renktı ben sıyaha yakın ıstemıyorum ama acıkta ıstemıyorum

kızlar kız kardesim koyu kahve boyalı saçlarını bununla açtı iki kez bir buçuk ay arayla yaptı hoş oldu kızıllık bırakmıyor küllü çünkü

kızlar kız kardesim koyu kahve boyalı saçlarını bununla açtı iki kez bir buçuk ay arayla yaptı hoş oldu kızıllık bırakmıyor küllü çünkü
boyalı sacta ıse yaradımı sacım koyu bır renk cıkıyormu,ben sıyaha yakın bır renk olsun ıstemıyorum

boyalı sacta ıse yaradımı sacım koyu bır renk cıkıyormu,ben sıyaha yakın bır renk olsun ıstemıyorum

evet canım boyalıydı kardeşiminkide.bol bol yıkamalısın saçlrını boydıktan sonrada ve bir süre ara verip tekrar boyamıştı koyultmuyor açıyor zaten canım

evet canım boyalıydı kardeşiminkide.bol bol yıkamalısın saçlrını boydıktan sonrada ve bir süre ara verip tekrar boyamıştı koyultmuyor açıyor zaten canım

tamam canım cok sagol bende bu renge boyayacagım bır kac haftaya umarım ıse yarar benım uclar daha koyu oldugundan once ucları boyayıp 15 dk bekletıp sonra dıger yerlerı boyamam gerekyomus oyle yapacagım...ya canım kardesının sacının resmını ekleyebılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…