öneri arkadaşalr genç ciltlere

Tatli_Civciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
103
2
genç ciltleri olan arkadaşlarıma sesleniyorum:

siyah noktalarım için cildiyeciye gittim. kadın bana
''sen daha çok gençsin şimdiden bunları kafana takım cildince çok fazla uğraşırsan ilerde cildin çok kötü bir hal alır dedi.sadece haftada bir cildine temzileme jelleriyle temizle yada peeling yap çok yağlı şeyler yeme cildindeki farkı ozamn sende göreceksin dedi. krem falanda vermedi.

sizlerle paylaşmak istedim bende

BİGİNİZe arkadaşlarım

selam
evet genc ciltlerle fazla oynamamak gerekir hatta kullanılan urunlere bile dikkat etmek sarttır cunku piyasadaki cogu urun kozmetik iceriklidir ve cildi farketmeden deforme eder..
bu nedenle aleo-vera icerikli dogal bitkisel urunleri kullanmanızı oneririm tum genc arkadaslara..
bitkisel oldugundan cilde zarar vermez aksine canlılıgını korumasına yardımcı olur..
siyah noktalar icin gelistirilmis maskeleri ve yumusak peeling urunleri vardır..
tum genc bayanlara gonul rahatlıgıyla tavsiye ederim foreverın urunlerini
kolaygelsin...

canım merhaba, yaşını merak ettim, genç ciltlere fazla müdahale yapılmaması gerektiğini ben de biliyorum. ancak haftada bir temizleme bana biraz az geldi yani hergün temizlenmezse gözenekler tıkanır. haftada bir peeling ya da hafif canlandırıcı bir maske kullanılabilir. bir de buharı tavsiye ederim ben, cilt yenilenmesinde birebirdir bana göre.. onun dışında ben yağsız bir nemlendirici de kullanıyorum. ben de cilt doktoruna gitmiştim birkaç kere edindiğim bilgileri paylaşmak istedim. sevgiler

gençken siyah noktalarımı gördükçe sıkardım yanaklarımdaki gözenekler genişledi neyseki şimdi hafifledi biraz oyüzden dikkatli olun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…