• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önereceğiniz bir maske?......

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
arkadaşlar ım ve abalalrım sizden bu konuda bana yardımcı olmanızı umuyorum. (yaşım 16)
benim cildim yağlı soğuk mevsimlerdede kuruyo. yani karma cilt diyebiliriz. bunlarda yetmiyo yüzüm güneşte çok parlıyo hem sivilceli hemde siyah noktalı. ayrıca yanaklarımın burnuma yakın yerlerinde gözenekler var
geçen sene sivilce ve siyah nokta için doktora gittim doktor bana (sebamed sabun, closin t, imex)
bunları kullan dedi. tamam hakkı var işe yarıyo ama kullanırken yüzüm çok yağlanıyo sonra güneşe ne zaman çıksam yüzüm parlıyo. siyah noktam çok var bu ilaçları kullanmasam sivilcelerim çıkıyo ve cildimde öyle büyük sorunlar olmamasına rağmen hepsi birleşince (sivilce(akne),siyah nokta,karma cilt(yağlı),lekeli(sivilce izleri))çok kötü bi görüntü çıkıyor ortaya. arkadaşlar bana yardımcı olun böyle cildi bebek gibi yapan bi maske yokmu geçici olmasınada razıyım .ama genel bi maske . neden genel bi maske istiyorum çünkü siyah nokta içinmi yağlı cilt içinmi kuru cilt içinmi sivilce içinmi sivilce izleri çinmi maske kullanıyımç lütven bana yardım edin :((

canım bendede aynı sorunlar vardı dr.a gittim olmadı eczaneye ilaç yaptırdım olmadı bir avuç para verdim parmak kalınlığında bir ilaç aldım sürdüm olmadı :( ammaa en sonunda buldum aradığımı banada eczacı bi abi tavsiye etti lut gölü tuzundan yapılan siyah bir sabun var tam senin derdine derman olacak cinsten denemeni tavsiye ediyorum işte linki la-cure-camur-sabunu.jpg
LA CURE DEAD SEA MUD SOAP (ÖLÜ DENİZ ÇAMUR SABUNU)

La Cure Mud Soap , dünyanın en zengin tuz ve mineral kaynaklarından biri olarak bilinen Ölü Deniz çamurundan ve doğal yağlardan imal edilmiştir.

KULLANIM: Yağlı ciltler için özellikle önerilir. En iyi sonuç ve maximum fayda için yüz ve vücut temizliğinde düzenli kullanım önerilir. Cilt üzerinde 2-3 dak. bekletilir ve ılık su ile durulanır.

FAYDALARI:
>Dead Sea mineralleri ile cildi besler,
>Cilde ipeksi bir görünüm ve his verir,
>Ciltteki toksin atılımını sağlar, ölü deri tabakasının temizlenmesini sağlar,

Yoğun makyaj kullanımda cilt temizliği sağlar

blank.gifDead Sea Spa Magik Black Mud Soap - Siyah Çamur Sabunu

Siyah çamur sabunu normal sabunların doğal bir alternatifidir. Kremsi, beyaz köpüğü cildinize temiz ve taze bir görünüm sağlar. Saf Deed Sea çamuru içenmekte olup, kokusuzdur.

• pH 6
• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Anti Bakteriyeldir, gözenekleri temizler.
• Cildin pH,nem ve yağ dengesini sağlar.
• Yüksek konsantrasyonlu Dead Sea Zengin Mineralli Çamur İçerir.
• Formülasyonun %25’i çamur içerir. Sentetik kimyasallar içermez.
• Yüz ve vücut için kullanılır.
• Akabinde DSSM Nemlendirici kullanılır.
• Yoğun özünden dolayı sert ve dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

Formülasyon

Dead Sea Mineralleri; Magnezyum, Potasyum, Kalsiyum, Sodyum (Bromitler, Kloritler, Sülfatlar halinde) ve eser miktarda Lityum mineralleri içermektedir. Sodyum Parmitat, Sodyum Palm Kemelat, Saf Su ( Purified Water), Dead Sea Çamuru ( Maris Limus), Gliserin, Sodyum Klorit, Sülfat, az miktarda Lityum.

Kullanım Amacı

• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Psoriasis (Sedef)de
• Akne çeşitlerinde
• Derinin enfeksiyonlarında
• Seboreik Dermatitde
• Egzema çeşitlerinde
• Özelikle el ve ayakta görünen püstüler sedef’de kullanılabilir.
• Bebeklerde pişik ve mantar enfeksiyonlarında temizleyici olarak kullanılır.
• Vajinitlerde özellikle mantar enfeksiyonlarında temizleyici ajan olarak kullanılır.

Kullanım Şekli

Günde iki defa, sabah ve akşam olmak üzere kullanılabilir.

KESİNLİKLE KULLANMANI TAVSİYE EDERİM.

genelde her eczanede ama markası degişik oluyo bu marka olması sart degil simsiyah bir sabun alırken özellikle buna dikkat et

Back
X